Ringvägen 55

Ringvägen 55

Slutpris

700 000 kr


Johannisdal— Köping

Ringvägen 55


Slutpris
700 000 kr

Johannisdal— Köping

Tvåa med ett utav Köpings finaste utsikter!

Välkommen till denna unika tvåa i populära Johannisdal - nära centrum med ett utav Köpings finaste utsikter. Bostaden är högt belägen på nionde våningen i en trygg förening. Förutom att Köping är en gemytlig liten stad har den perfekta pendlingsförbindelser till exempelvis Västerås, Stockholm och Örebro via bil buss och tåg.

Här stiger du in i en funktionell hall med inbyggt städskåp, hatthylla och rymlig walk-in-closet/klädkammare. Vidare in i lägenheten finner man det lagom stora sovrummet och det rymliga vardagsrummet som är både ljust och trevligt med fönster i två väderstreck och utgång till den inglasade balkongen som man kan använda långt in på hösten och tidiga vårar. Köket är välplanerat med plats för matgrupp, modernt renoverat 2015 och har alla bekvämligheter man önskar i ett kök. Lägenhetens badrum är funktionellt och rotrenoverat 2002.

HSB Brf Dybecksgården är en välskött förening med god ekonomi och ständigt fokus på förbättringsåtgärder som bland annat tillhandahåller tvättstuga, garage och parkeringsplats. I månadsavgiften om 3733 kronor ingår vatten, värme, vindsförråd, grundutbud för TV och bostadsrättstillägg.

Detta boende har ett av Köpings bästa lägen – alldeles intill mysiga Johannisdalsskogen! Med en kort promenad når du Köpings centrum och inom några minuter är man vid Centralstationen där det finns utmärkta förbindelser till de större städerna.


Boarea
58.5 kvm
Avgift
3 733 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
9 av 9 (Hiss finns)
Såld
2021-08-03

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.