Soldatgatan 34

Soldatgatan 34

Slutpris

1 960 000 kr


Viksäng— Västerås

Soldatgatan 34


Slutpris
1 960 000 kr

Viksäng— Västerås

BARA ATT FLYTTA IN

Varmt välkommen till den här smakfulla och trivsamma 2:a en trappa upp som har ett rikligt ljusinflöde och erbjuder en stor balkong. Balkongen ligger i söderläge med ett fantastiskt solläge och gott om plats för större möblemang. Lägenheten är optimalt disponerad med rogivande och ljusa rum tack vare stora fönsterpartier samt en välplanerad planlösning. Hela lägenheten har ett genomgående stilfullt och gott skick samt generös förvaring.
Väldigt trevlig bostad, den här vill ni inte missa!

Föreningen är stabil och välskött med god ekonomi. Fastigheten är i mycket gott skick och har därav inga större planerade renoveringar. Föreningen erbjuder mysig och välskött innergård, träningsrum, övernattningslägenhet samt bastu att hyra.

Här bor ni ett underbart område mitt på Viksäng. Precis utanför har ni mysiga grönområden och promenadavstånd ned till Öster Mälarstrand. Här har ni närhet till både vatten och vackra promenadslingor. Utöver det har ni en kort promenad till Viksängs centrum med restaurang samt matvarubutik. Området har goda kommunikationsmöjligheter både genom buss och cykelförbindelser.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
64 kvm
Avgift
2 783 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-02-02

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.