Boviksvägen 6 / Bosnäs / Borås

Skolbyggnad med mycket charm!

Slutpris
1 370 000 kr
Boarea
272 kvm
Totalareal
2 802 kvm
Såld
2019-03-27
Bostaden är såld!

Denna villa på boviksvägen såldes av oss 2019-03-27. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på boviksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bosnäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Boviksvägen 6 - här kombineras ett naturskönt och fridfullt läge med närheten till Borås centrums utbud - även till Göteborg tar man sig snabbt och enkelt via nya vägen! Nära till härliga bad, fiske och fina promenadvägar runt Bosjön.

Fastigheten byggdes 1921 och har använts som skola och ingår idag i Borås Stads kulturmiljöprogram där den utpekas som kulturhistoriskt värdefull. Vid renoveringar skall hänsyn tas till detaljer och karaktär, samtal kan ske med stadsantikvarie Fredrik Hjelm för mer information.

Entréplan erbjuder en rymlig hall, gästtoalett, slöjdsal och verkstad samt kontor. På ovanplan finner du en rymlig lärosal, allrum och en möblerbar hall och ett stort genomgångsrum.

Fastigheten säljes i befintligt skick med friskrivningsklausul.

Fastigheten säljs i paket med Boviksvägen 5, Borås Bosnäs 3:21. Priset som anges är det totala priset för båda fastigheterna.

https://www.maklarhuset.se/objekt/forhandsgranska/bb8121ec-e771-4d33-8fb5-d775619b51fc

Välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration