Sök Meny
Såld

Lerum / Gråbo - Gråbo - Stannum / Benelyckevägen 45

Liten idyll med enskilt läge

I natursköna Gråbo - Stannum ligger detta moderna och mycket tilltalande boendet. Nära till Gråbo med affärer, kommunikationer och vårdcentral. Natur och strövområden ligger utanför dörren, har man golfintresse så ligger Stora Lundby inom bekvämt promenadavstånd. Gillar man att fiska och bada så ligger Tösjön bara 1 kilometer iväg och det finns svamp och bär i skogen alldeles utanför husknuten.

På en liten enskild väg som kommer via Benelyckevägen når man huset som ligger på en kulle, ett lite enskilt läge på en härlig kuperad naturtomt där huset smälter in med omgivningen. Det finns bilväg hela vägen fram till fastigheten och plats för två till tre bilar på parkeringen.

Man kommer in i en ljus och välkomnande hall mitt i huset, från hallen når man alla rummen. Till vänster om hallen ligger i en öppen planlösning kök och vardagsrum. Hela västergaveln domineras av stora fönster ut mot altanen, passagen ut hit går via dubbeldörrar. Altanen om ca 65 kvm har plats för matbord, loungemöbler och det finns en bar under tak. Köket är modernt och välutrustat med spis, fläkt och en kombinerad kyl/frys.
Modernt badrum med duschhörn, förbränningswc och handfat. Sovrummet är välplanerat med platsbyggd säng och tillhörande förvaring under sängen. Kammaren som idag används som ett arbetsrum kan rymma en barnsäng också.

Mysigt boende som kan användas permanent eller som en lyxig resort när man önskar lite enskildhet.

Sponsrade länkar
Lerum / Gråbo / Gråbo - Stannum
Benelyckevägen 45
Slutpris: 2 100 000 kr
Boarea: 45 kvm
Driftkostnad: 11 053 kr/år
Tomtarea: 1 884 kvm
Rum: 3 rum (1 sovrum)
Såld: 2017-09-19
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
    Bostad / Sverige / Västra Götaland / Gråbo / Benelyckevägen