Benelyckevägen 45

Benelyckevägen 45

Slutpris

2 100 000 kr


Gråbo - Stannum— Gråbo— Lerum

Benelyckevägen 45


Slutpris
2 100 000 kr

Gråbo - Stannum— Gråbo— Lerum

Liten idyll med enskilt läge

I natursköna Gråbo - Stannum ligger detta moderna och mycket tilltalande boendet. Nära till Gråbo med affärer, kommunikationer och vårdcentral. Natur och strövområden ligger utanför dörren, har man golfintresse så ligger Stora Lundby inom bekvämt promenadavstånd. Gillar man att fiska och bada så ligger Tösjön bara 1 kilometer iväg och det finns svamp och bär i skogen alldeles utanför husknuten.

På en liten enskild väg som kommer via Benelyckevägen når man huset som ligger på en kulle, ett lite enskilt läge på en härlig kuperad naturtomt där huset smälter in med omgivningen. Det finns bilväg hela vägen fram till fastigheten och plats för två till tre bilar på parkeringen.

Man kommer in i en ljus och välkomnande hall mitt i huset, från hallen når man alla rummen. Till vänster om hallen ligger i en öppen planlösning kök och vardagsrum. Hela västergaveln domineras av stora fönster ut mot altanen, passagen ut hit går via dubbeldörrar. Altanen om ca 65 kvm har plats för matbord, loungemöbler och det finns en bar under tak. Köket är modernt och välutrustat med spis, fläkt och en kombinerad kyl/frys.
Modernt badrum med duschhörn, förbränningswc och handfat. Sovrummet är välplanerat med platsbyggd säng och tillhörande förvaring under sängen. Kammaren som idag används som ett arbetsrum kan rymma en barnsäng också.

Mysigt boende som kan användas permanent eller som en lyxig resort när man önskar lite enskildhet.


Boarea
45 kvm
Driftkostnad
11 053 kr/år
Tomtarea
1 884 kvm
Rum
3 rum (1 sovrum)
Såld
2017-09-19

Mäklarhuset Lerum

Denna villa på Benelyckevägen såldes av oss 2017-09-19. Se alla våra försäljningar i Gråbo samt även på Benelyckevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.