Jäxviken / Hällingsjö, Lindome, Landvetter / Hällingsjö / Mark

Tomt med härlig sjöutsikt samt rätt till båtplats och brygga!

Slutpris
795 000 kr
Totalareal
1 598 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
MARK HÄRKILA 2:42
Såld
2020-01-14
Bostaden är såld!

Denna tomt på Jäxviken såldes av oss 2020-01-14. Se alla våra försäljningar i Hällingsjö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hällingsjö, Lindome, Landvetter är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Lättskött tomt med ett förhandsbesked på en villa om 140 kvadratmeter samt godkänt avlopp. Tomten gränsar till strandskyddat läge!

Markarbetet kring avloppet är påbörjat. Totalentreprenör finns redan tillgänglig i området..

För dig som uppskattar närheten till naturen är Jäxviken verkligen helt rätt område att bo i. Läget i Jäxviken är naturskönt och vackert – här bor man med centrala Göteborg, Landvetters flygplats, Mölndal, Kungsbacka och Borås inom bekvämt pendlingsavstånd.

Mittemot tomten ligger Västra Ingsjöns strand med rätt till båtplats och brygga. Här finns även en busshållplats med kommunikationer mot Göteborg och skolskjuts.

Med bil tar det ca. 25 min till Göteborg, ca. 20 min till Landvetter flygplats, Mölndal, och till Kungsbacka. Borås ca 30 min.

Varmt välkommen att höra av dig för en visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.