Aprilvägen 4 / Horred / Mark

Smakfullt renoverad villa!

Slutpris
1 650 000 kr
Boarea/biarea
124/124 kvm
Driftkostnad
31 763 kr/år
Tomtarea
900 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2017-11-08
Bostaden är såld!

Denna villa på Aprilvägen såldes av oss 2017-11-08. Se alla våra försäljningar i Horred samt även på Aprilvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Aprilvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På högt och fint läge finner du denna smakfullt renoverade 1-plansvilla med källare, med en total boyta om 248 kvm. Direkt när du stiger över tröskeln slås du av den känsla av rymd som nuvarande ägaren skapat genom att öppna upp mellan hall, vardagsrum och kök. Den integrerade planlösningen ger mycket generösa sällskapsutrymmen. Entréplanet rymmer även 3 sovrum, badrum och gäst-wc. En trappa ned finner du gillestuga med en insatskamin, hobbyrum, flertalet förrådsutrymmen, tvättstuga och torkrum samt huset tredje toalett med dusch och bastu. Delar av den omfattande renoveringen av husets interiör som genomförts under senare år kvarstår, bl.a. golvläggning i gillestugan och ett av badrummen. Huset är beläget ett stenkast från Lilla Horredsjön med gångavstånd till skola, idrottshall m.m. Lättskött tomt med uteplatser på både fram- och baksidan. Verkligen ett hus att trivas i!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration