Ekegårdsvägen 37

Ekegårdsvägen 37

Slutpris

2 500 000 kr


Lerum

Ekegårdsvägen 37


Slutpris
2 500 000 kr

Lerum

Mycket trivsamt Br radhus i barnvänliga Rydsberg

Välkommen till omtyckta och barnvänliga Ekegården i Rydsberg. Närheten till natur, förskolor, skolor och kommunikationer gör detta till ett mycket bekvämt boende med närhet till det mesta. Lägenheten är genomgående renoverad med ljusa färger och material, badrummen är helkaklade och köket ombyggt. Bara att flytta in och njuta av tillvaron.

Utanför entrén ligger en av husets uteplatser med eftermiddags och kvällssol en plats att koppla av och grilla när vädret tillåter.
Man kommer in i en ljus och välkomnade hall i en ljus färgsättning och parkettgolv. Till vänster i hallen så ligger det moderna och arbetsvänliga köket med mycket förvaring samt en matplats för 4-6 personer, ljusa färger och parkettgolv. Stora badrummet ligger till höger i hallen och är också modernt helkaklat i tidlösa färger, här finns badkar, wc och handfat samt förvaring i form av garderober. Längst nere i hallen mot vardagsrummet har vi trapphuset till övre plan, ligger som en knutpunkt för alla rummen på nedre plan. Vardagsrummet är stort och med stora ljusinsläpp och utgång till altanen, parkettgolv och ljus färgsättning även här. Altan med ett ogenerat läge för lata sommardagar när solen skiner, stort trädäck med plats för både loungemöbler och ett matbord. Intill vardagsrummet ligger sovrum 1 som är väl tilltaget, och tänkt som masterbedroom, med parkettgolv och ljusa färger. Övre plan, här kommer vi upp i en ljus hall med mycket garderober och som knyter samman planlösningen på denna våningen. Sovrum 2 är stort med en ljus färgsättning och parkettgolv. Badrummet är helkaklat i samma material som badrummet på entréplan fast med duschhörn, wc och handfat. Sovrum 3 är stort och ljust med parkettgolv och smart förvaring i form av garderober.


Boarea/biarea
111,7/8 kvm
Avgift
5 968 kr/mån
Driftkostnad
1 784 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2016-02-12

Mäklarhuset Lerum

Denna radhus på Ekegårdsvägen såldes av oss 2016-02-12. Se alla våra försäljningar i Lerum samt även på Ekegårdsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.