Bliksered 330 / Bliksered / Lilla Edet

Stor villa utöver det vanliga med poolhus och möjlighet att ha hästar!

Slutpris
4 150 000 kr
Boarea/biarea
345/163 kvm
Driftkostnad
68 660 kr/år
Tomtarea
2 758 kvm
Rum
10 rum (6 sovrum)
Såld
2018-04-17
Bostaden är såld!

Denna villa på bliksered såldes av oss 2018-04-17. Se alla våra försäljningar i Lilla Edet samt även på bliksered

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bliksered är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Söker ni en stor villa med utrymmen utöver det vanliga? Missa då inte denna chans att förvärva en villa med cirka 500 (!!!) kvm disponibel yta. Huset rymmer idag 10 r.o.k. varav 6 sovrum, fantastiska sällskapsytor, tre badrum samt två gästtoaletter. Utöver sin storlek erbjuder fastigheten er ett trivsamt och insynsskyddat läge mellan Trollhättan och Lilla Edet. Härifrån pendlar ni in till Göteborg på knappa 40 minuter! Här finner ni även ett stort poolhus med pool på 7x4 meter med badrum och bastu intill. Från poolhuset öppnar ni upp de skjutbara partierna mot altanen för att njuta av en fin sommardag!

På fastigheten finns det möjlighet att ha hästar och på tomten finner ni ett enklare stall med 4 uteboxar. Det finns ett befintligt bygglov för ett perment stall. Omgivningen bjuder på fantastiska ridvägar och det är endast 15 minuters skrittavstånd till paddock och ridhus. Nuvarande ägare arrenderar betesmark intill fastigheten. I anslutning till huset finner ni ett dubbelgarage med plats för två bilar samt hundgård och förråd. Fastigheten lämpar sig utmärkt för dig som vill bedriva egen verksamhet då suterrängplanet har egen ingång!

En unik chans att förvärva ett boende långt utöver det vanliga, kontakta oss för mer information!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration