Bliksered 330

Bliksered 330

Slutpris

4 150 000 kr


Bliksered— Lilla Edet

Bliksered 330


Slutpris
4 150 000 kr

Bliksered— Lilla Edet

Stor villa utöver det vanliga med poolhus och möjlighet att ha hästar!

Söker ni en stor villa med utrymmen utöver det vanliga? Missa då inte denna chans att förvärva en villa med cirka 500 (!!!) kvm disponibel yta. Huset rymmer idag 10 r.o.k. varav 6 sovrum, fantastiska sällskapsytor, tre badrum samt två gästtoaletter. Utöver sin storlek erbjuder fastigheten er ett trivsamt och insynsskyddat läge mellan Trollhättan och Lilla Edet. Härifrån pendlar ni in till Göteborg på knappa 40 minuter! Här finner ni även ett stort poolhus med pool på 7x4 meter med badrum och bastu intill. Från poolhuset öppnar ni upp de skjutbara partierna mot altanen för att njuta av en fin sommardag!

På fastigheten finns det möjlighet att ha hästar och på tomten finner ni ett enklare stall med 4 uteboxar. Det finns ett befintligt bygglov för ett perment stall. Omgivningen bjuder på fantastiska ridvägar och det är endast 15 minuters skrittavstånd till paddock och ridhus. Nuvarande ägare arrenderar betesmark intill fastigheten. I anslutning till huset finner ni ett dubbelgarage med plats för två bilar samt hundgård och förråd. Fastigheten lämpar sig utmärkt för dig som vill bedriva egen verksamhet då suterrängplanet har egen ingång!

En unik chans att förvärva ett boende långt utöver det vanliga, kontakta oss för mer information!


Boarea/biarea
345/163 kvm
Driftkostnad
68 660 kr/år
Tomtarea
2 758 kvm
Rum
10 rum (6 sovrum)
Såld
2018-04-17

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.