Larssons Berg 7 / Stensjön / Mölndal

Slutpris
1 890 000 kr
Boarea
61 kvm
Avgift
3 790 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 5 (Hiss finns)
Såld
2015-02-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Larssons Berg såldes av oss 2015-02-26. Se alla våra försäljningar i Mölndal samt även på Larssons Berg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Stensjön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

UNIKT OCH MAGNIFIKT!

Nu kan vi stolt presentera en fin bostad i Stensjöområdet. Det är en nyproducerad lägenhet (2013) på bottenplan med hög standard och egen uteplats!
Bostaden är en tvåa om 61 kvm med smart planlösning, fint helkaklat badrum, snyggt kök från Myresjö, rymlig klädkammare och ett stort sovrum. Detta är ett boende med det lilla extra som gör att man med största sannolikhet kommer stortrivas.

Omgivningen är vacker och man bor med naturens skiftningar runt hörnet i form av sjöar, bergshylla och skogsbädd. I närområdet finns det badplats, servicebutik, motionsslingor, skola, restaurang, minigolf och endast några minuter bort har du möjlighet att besöka Gunnebo Slott och dess härliga utbud.
Här bor man skyddat från störande trafik samtidigt som det är lättillgängligt att ta sig till kommunikationer som tar dig vidare till Mölndals Centrum eller Göteborg City!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.