Sök Meny
Kommande försäljning

Försäljning av denna bostad är planerad men visningsdatum är ännu inte bestämt. Kontakta gärna ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Mölndal
Ponnygatan 6 C
Boarea: 78 kvm
Avgift: 4 661 kr/mån
Driftkostnad: 134 kr/mån
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Våning: 2 av 3

Mölndal / Ponnygatan 6 C

Hemtrevlig och stor 3:a med balkong i bästa sydvästläge

Trivsam, stor och hemtrevlig lägenhet med balkong i bästa sydvästläge som ger sol hela dagen och kvällen. Luftig hall med plats för större sällskap samtidigt, ett rejält badrum med tvättmaskin & torktumlare. Utöver det finns även en praktisk gäst-wc för den större familjen. Köket går i ljusa toner med stor matplats intill fönster, i anslutning ligger det stora vardagsrummet med vacker fiskbensparkett. Lägenheten har två rejäla sovrum med garderober och källarförråd för den som har mycket att förvara. Fiber är indraget! Endast 20 min till Chalmers med buss och totalt 25 min till Göteborg C med en kort promenad och tåg.

I närheten finns förskolor, skolor och bilfri gångväg dit. Ni bor med gångavstånd till mataffär, fotbollsplan, simhall och ishall och vårdcentral. cykelavstånd till bland annat Stensjön, Södra Långvattnets badplats samt Sisjön, Västerberget och Safjället. Goda vagn-, pendel- och bussförbindelser. Snabbt tillträde är möjligt!
Missa inte denna chans! Varmt välkommen att trivas.

Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!