Lidagatan 1 / Rångedala / Borås

Charmig villa med vackert, lantligt läge!

Slutpris
2 300 000 kr
Boarea/biarea
150/90 kvm
Driftkostnad
38 235 kr/år
Totalareal
2 107 kvm
Rum
6 rum (3-5 sovrum)
Såld
2018-10-02
Bostaden är såld!

Denna villa på lidagatan såldes av oss 2018-10-02. Se alla våra försäljningar i Rångedala samt även på lidagatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rångedala är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en rymlig villa på landet nära stan! Här njuter man av en generöst tilltagen trädgård, gränsande till vackra betesmarker och med sol hela dagen. Villan är omfattande renoverad de senaste 8 åren med bland annat renovering av kök med inredning och vitvaror, ombyggnad av badrum, gästtoalett, nytt yttertak, djupborrad brunn, ny 3-kammarbrunn med infiltration, delvis bytt el och fönster, rör och VA är till större delen utbytt och man har fräschat upp/bytt en hel del ytskikt. En premium luft/vatten-värmepump ger låga driftskostnader - självklart är fiber också installerat.

Villans entréplan erbjuder ett trivsamt och fräscht kök, en rymlig matsal i fil med vardagsrum, ett TV-rum, hall samt gästtoalett. En trappa upp finner man tre rymliga sovrum, ett kontor/sovrum, en barnkammare, en alkov, ett badrum med både bad och dusch samt en möblerbar övre hall med utgång till balkong. I källarplanet finns allrum/nedre hall, tvättstuga, hobbyrum med bastu och dusch, garage samt två förråd. På tomten finns ett skjul/förråd.

I Rångedala finns förskola samt skola årskurs F-6, idrotthall, fina vandringsspår och vacker natur. Man tar sig snabbt och enkelt ut på Riksväg 40 och på ca 12 minuter är man i Borås centrum och på ca 15 minuter i Ulricehamn. Både Fristad och Dalsjöfors finns på ca 10 minuters avstånd och där finner man service i form av mataffärer, vårdcentral, restauranger, simhall och skola upp till årskurs 9.
Från huset tar det ca 10 minuter med cykel till bad i Marsjön, ca 5 minuter med bil (3 km). Ca 10 minuters bilfärd bort finns fina bad vid Skalle, ca 15 minuter tar det till Prångens badplats i Ulricehamn.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration