Lidagatan 1

Lidagatan 1

Slutpris

2 300 000 kr


Rångedala— Borås

Lidagatan 1


Slutpris
2 300 000 kr

Rångedala— Borås

Charmig villa med vackert, lantligt läge!

Välkommen till en rymlig villa på landet nära stan! Här njuter man av en generöst tilltagen trädgård, gränsande till vackra betesmarker och med sol hela dagen. Villan är omfattande renoverad de senaste 8 åren med bland annat renovering av kök med inredning och vitvaror, ombyggnad av badrum, gästtoalett, nytt yttertak, djupborrad brunn, ny 3-kammarbrunn med infiltration, delvis bytt el och fönster, rör och VA är till större delen utbytt och man har fräschat upp/bytt en hel del ytskikt. En premium luft/vatten-värmepump ger låga driftskostnader - självklart är fiber också installerat.

Villans entréplan erbjuder ett trivsamt och fräscht kök, en rymlig matsal i fil med vardagsrum, ett TV-rum, hall samt gästtoalett. En trappa upp finner man tre rymliga sovrum, ett kontor/sovrum, en barnkammare, en alkov, ett badrum med både bad och dusch samt en möblerbar övre hall med utgång till balkong. I källarplanet finns allrum/nedre hall, tvättstuga, hobbyrum med bastu och dusch, garage samt två förråd. På tomten finns ett skjul/förråd.

I Rångedala finns förskola samt skola årskurs F-6, idrotthall, fina vandringsspår och vacker natur. Man tar sig snabbt och enkelt ut på Riksväg 40 och på ca 12 minuter är man i Borås centrum och på ca 15 minuter i Ulricehamn. Både Fristad och Dalsjöfors finns på ca 10 minuters avstånd och där finner man service i form av mataffärer, vårdcentral, restauranger, simhall och skola upp till årskurs 9.
Från huset tar det ca 10 minuter med cykel till bad i Marsjön, ca 5 minuter med bil (3 km). Ca 10 minuters bilfärd bort finns fina bad vid Skalle, ca 15 minuter tar det till Prångens badplats i Ulricehamn.


Boarea/biarea
150/90 kvm
Driftkostnad
38 235 kr/år
Tomtarea
2 107 kvm
Rum
6 rum (3-5 sovrum)
Såld
2018-10-02

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.