Ljungvägen 5

Ljungvägen 5

Slutpris

2 150 000 kr


Sexdrega— Svenljunga

Ljungvägen 5


Slutpris
2 150 000 kr

Sexdrega— Svenljunga

Rymlig villa högst upp på återvändsgata!

Nu erbjuds denna tillbyggda 1-plansvilla med delvis källare på ett ypperligt läge. Villan ligger högst upp på återvändsgata i ett lugnt och trevligt villaområde, intill ett skogsparti samtidigt inom bekvämt gångavstånd till skolan, mataffär m.m.

Villan tillbyggdes 2006 och består idag av stora generösa ytor med två vardagsrum, fyra sovrum och två badrum varav det ena väl tilltaget med bastu. Dessutom finns det gott om förvaringsytor i villan.

Stort altandäck finns på den insynsskyddade baksidan i soligt läge med direkt utgång från vardagsrummet, här finns ett härligt utespa och plats för ett större lounge set. Ytterligare två altaner finns, en med tak med utgång från matsalen, perfekt att sitta och äta regniga sommardagar, samt en altan på framsidan vid entrén. Plan och lättskött trädgård i soligt gavelläge.

Hela huset är väl underhållet och genomgående renoverat i etapper, taket byttes 2006 och källaren är dränerad. Tack vare att huset är välisolerat och värms upp via bergvärme håller huset en energiprestanda som ligger under dagens nybyggnadskrav, med låg driftskostnad. Fiber installerat 2017 och larm finns.

Bra pendelavstånd till Borås och Göteborg; 15-20 min med bil till Borås via riksväg 27 och Landvetters flygplats når du på ca 45 min.


Boarea/biarea
195/88 kvm
Driftkostnad
47 581 kr/år
Tomtarea
1 822 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-05-15

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.