Ljungvägen 5 / Sexdrega / Svenljunga

Rymlig villa högst upp på återvändsgata!

Slutpris
2 150 000 kr
Boarea/biarea
195/88 kvm
Driftkostnad
47 581 kr/år
Totalareal
1 822 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-05-15
Bostaden är såld!

Denna villa på ljungvägen såldes av oss 2019-05-15. Se alla våra försäljningar i Sexdrega samt även på ljungvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av ljungvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu erbjuds denna tillbyggda 1-plansvilla med delvis källare på ett ypperligt läge. Villan ligger högst upp på återvändsgata i ett lugnt och trevligt villaområde, intill ett skogsparti samtidigt inom bekvämt gångavstånd till skolan, mataffär m.m.

Villan tillbyggdes 2006 och består idag av stora generösa ytor med två vardagsrum, fyra sovrum och två badrum varav det ena väl tilltaget med bastu. Dessutom finns det gott om förvaringsytor i villan.

Stort altandäck finns på den insynsskyddade baksidan i soligt läge med direkt utgång från vardagsrummet, här finns ett härligt utespa och plats för ett större lounge set. Ytterligare två altaner finns, en med tak med utgång från matsalen, perfekt att sitta och äta regniga sommardagar, samt en altan på framsidan vid entrén. Plan och lättskött trädgård i soligt gavelläge.

Hela huset är väl underhållet och genomgående renoverat i etapper, taket byttes 2006 och källaren är dränerad. Tack vare att huset är välisolerat och värms upp via bergvärme håller huset en energiprestanda som ligger under dagens nybyggnadskrav, med låg driftskostnad. Fiber installerat 2017 och larm finns.

Bra pendelavstånd till Borås och Göteborg; 15-20 min med bil till Borås via riksväg 27 och Landvetters flygplats når du på ca 45 min.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration