Påvels väg 8 / Skepplanda / Ale

Slutpris
3 220 000 kr
Boarea/biarea
96/90 kvm
Driftkostnad
25 800 kr/år
Tomtarea
703 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2017-03-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Påvels Väg såldes av oss 2017-03-22. Se alla våra försäljningar i Skepplanda samt även på Påvels Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Påvels Väg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med riktigt bra läge - ytterläge, gränsande mot äng (kan komma att bebyggas) och skogsparti, ligger detta väl underhållna enplanshus med källare och intilliggande isolerat garage. Precis intill finns även en lekplats.
Nuvarande ägare har under de senare åren genomfört omfattande och smakfull renovering och viss ombyggnad - så här är i stort sett bara att flytta in.
Huset erbjuder rejäla sällskapsytor, rymligt kök, tre sovrum, bastu med relaxavdelning, bras- och gjutjärnskamin, inglasat uterum m.m. Fiber är indraget.
Uppvärmning sker via luft/vatten -värmepump och snittförbrukningen har legat på ca 13 000 kWh/år.

Skepplanda är ett lite mindre samhälle som ligger ca 3,5 mil nordost om Göteborg. Här finns bl. a. förskola och skola från årskurs 1-6, matbutik, äldreomsorg, simhall, fotbollsplan etc.

Välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration