Sök Meny
Såld

Ale / Skepplanda / Påvels väg 8

Med riktigt bra läge - ytterläge, gränsande mot äng (kan komma att bebyggas) och skogsparti, ligger detta väl underhållna enplanshus med källare och intilliggande isolerat garage. Precis intill finns även en lekplats.
Nuvarande ägare har under de senare åren genomfört omfattande och smakfull renovering och viss ombyggnad - så här är i stort sett bara att flytta in.
Huset erbjuder rejäla sällskapsytor, rymligt kök, tre sovrum, bastu med relaxavdelning, bras- och gjutjärnskamin, inglasat uterum m.m. Fiber är indraget.
Uppvärmning sker via luft/vatten -värmepump och snittförbrukningen har legat på ca 13 000 kWh/år.

Skepplanda är ett lite mindre samhälle som ligger ca 3,5 mil nordost om Göteborg. Här finns bl. a. förskola och skola från årskurs 1-6, matbutik, äldreomsorg, simhall, fotbollsplan etc.

Välkommen att boka visning!

Sponsrade länkar
Ale / Skepplanda
Påvels väg 8
Slutpris: 3 220 000 kr
Boarea/biarea: 96/90 kvm
Driftkostnad: 25 800 kr/år
Tomtarea: 703 kvm
Rum: 5 rum, varav 3 är sovrum
Såld: 2017-03-22
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!  

  Bostad / Sverige / Västra Götaland / Skepplanda / Påvels Väg