Däldernavägen 37C

Däldernavägen 37C

Slutpris

5 800 000 kr


Dälderna— Skövde

Däldernavägen 37C


Slutpris
5 800 000 kr

Dälderna— Skövde

Drömhus med Skövdes bästa läge

Välkommen till ett hus utöver det vanliga. Nu finns möjligheten att förvärva ett av Skövdes finaste hus som ligger på en idyllisk gata på berget med utsikt över stan. Huset med sina 180 kvadratmeter är byggt 2012 och i toppskick med ett ljust kök, tre sovrum, två helkalkade badrum, ett härligt inglasat uterum, stor balkong med fin utsikt, eldstad i vardagsrummet och stora sällskapsrum.

Trädgårdens baksida erbjuder fina gräsytor, flera uteplatser samt ett växthus för den som gillar odling. Här finns en robotgräsklippare som håller gräsytorna i trim, vilket ger tid över för avkoppling. I det stora dubbelgaraget finns ett gym med bastu samt dusch.

Fastigheten ligger i ett av Skövdes absolut finaste bostadsområden. Här har man närhet till allt. Natur, skola, förskola, fritidsaktiviteter och shopping, allt på bekvämt gång- eller cykelavstånd.

Missa inte möjligheten att förvärva denna drömbostad.

Varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
ca 180/20 kvm
Driftkostnad
32 331 kr/år
Tomtarea
1 347 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2021-06-15

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.