Sök Meny
Såld

Färgelanda / Stigen / Skolbacken 6

Med högt- och lite avskilt läge ligger denna fasadstensvilla som erbjuder rejäla ytor, gott om sovrum samt öppen spis både invändigt och utvändigt . För ca 3 år sedan installerades bergvärme, vilket gör att driftskostnaden hålls på en rimlig nivå trots husets storlek. Precis intill ligger skolan (årskurs F-6). Stigen är ett samhälle med ca 400 invånare, beläget ca 3 mil från Uddevalla och Vänersborg. I omgivningarna runt i kring finns vacker natur, många sjöar och till närmaste badplats är det ca en kilometer.
Bekvämt pendlingsavstånd till exempelvis Vänersborg och Uddevalla (33 km). Till Göteborg är det ca 11,2 mil - restiden beräknad till ca 85 minuter med bil.

Sponsrade länkar
Färgelanda / Stigen
Skolbacken 6
Slutpris: 720 000 kr
Boarea/biarea: 170/66 kvm
Driftkostnad: 29 500 kr/år
Tomtarea: 2 065 kvm
Rum: 8 rum (5 sovrum)
Såld: 2016-11-01
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Västra Götaland / Stigen / Skolbacken