Dieselloksgatan 3 / Södra Innovatumområdet / Trollhättan

INGLASAD BALKONG MED UTSIKT ÖVER SLUSSARNA

Slutpris
3 450 000 kr
Boarea
77 kvm
Avgift
3 367 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
6 av 9 (Hiss finns)
Såld
2019-05-02
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Dieselloksgatan såldes av oss 2019-05-02. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Dieselloksgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Södra Innovatumområdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här finns nu chansen att förvärva en fantastisk bostadsrätt på de populära Södra Innovatumsområdet! Lägenheten har ett ljust kök med öppen planlösning tillsammans med vardagsrummet där man tar sig ut på den stora inglasade balkongen där man har bästa solläge och en panorama vy över slussområdet. Fräscht helkaklat badrum med golvvärme och tvättdel, två sovrum och rejält med förvaringsutrymme. Till lägenheten hör ett källarförråd och en carport med motorvärmaruttag. Här bor man bekvämt med promenadavstånd till centrum och kanalens alla fina områden precis runt knuten. Välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration