Hullsjögatan 75 / Sandhem / Trollhättan

Rymligt gavelkedjehus i populärt område!

Slutpris
2 450 000 kr
Boarea/biarea
150/10 kvm
Driftkostnad
37 800 kr/år
Rum
8 rum (5 sovrum)
Såld
2018-04-26
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Hullsjögatan såldes av oss 2018-04-26. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Hullsjögatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sandhem är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till det barnvänliga och trivsamma kvarteret Kärrsångaren och Hullsjögatan 75! Här bor du i ett mycket rymligt hus som erbjuder gott om utrymme för den stora familjen. Huset inrymmer idag hela 5 sovrum, vardagsrum, allrum och ett trevligt kök med burspråk. Altan finns på framsidan och en inglasad altan med spabad finns på baksidan! Vidbyggt garage med förråd. I området finns en rejäl lekplats, fotbollsplan, en skön atmosfär och trevliga grannar! Fotografen är på väg och levererar ytterligare bilder inom kort. ;) Välkommen att boka visning av ett rymligt hus med ett bra läge!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn