Sandhemsvägen 138 / Sandhem / Trollhättan

Välskött kedjehus med gavelläge på Sandhem!

Slutpris
2 900 000 kr
Boarea
147 kvm
Driftkostnad
31 749 kr/år
Tomtarea
473 kvm
Rum
6 rum (2 sovrum)
Såld
2018-03-06
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Sandhemsvägen såldes av oss 2018-03-06. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Sandhemsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sandhem är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I populärt och barnvänligt område finner ni detta välskötta och fräscha kedjehus! Fastigheten erbjuder er ett riktigt bra läge inom området och här har ni dessutom hörntomt. Kedjehuset är i gott skick med fräscha ytskikt och nyare badrum. I dagsläget finner ni 6 r.o.k varav 2 sovrum men här finns de möjlighet till fler sovrum för den som önskar! Härlig altan under tak i västerläge! Garage och parkeringsplats intill huset.

På Sandhem bor ni med närhet till skola, förskola, mataffär, idrottsplats, Sandhemsspåret med fina motionsspår och med goda kommunikationer in till stan! Perfekt läge för barnfamiljen!

Varmt välkomna att uppleva detta trevliga kedjehus på plats!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn