Silfverloodsgatan 2 / Egna hem / Trollhättan

Egna hem / Gediget & välbeläget

Slutpris
4 060 000 kr
Boarea/biarea
131/88 kvm
Driftkostnad
42 526 kr/år
Tomtarea
708 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2017-02-26
Bostaden är såld!

Denna villa på Silfverloodsgatan såldes av oss 2017-02-26. Se alla våra försäljningar i Trollhättan samt även på Silfverloodsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Egna hem är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Gedigen och ytterst välskött villa på hörntomt i det trevliga egnahemsområdet Hjulkvarn. Detta är verkligen ett hus för finsmakaren som uppskattar det gedigna, lättskötta och funktionella i kombination med väl tilltagna ytor, fjärrvärme, fina uteplatser, bastu, braskamin och vidbyggt garage. Bekvämt läge med närhet till fina kommunikationer och täta avgångar med tåg till Göteborg samt riksväg 45. Området är mycket trivsamt med fin egnahemsbebyggelse och inte långt från huset så finns fina Ekparken med härliga gräsytor och lekplats. I närområdet finns skolor, förskolor och endast en kort promenad bort ligger Trollhättans centrum och de fina promenadstråken vid Trollhätte kanal.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration