Sök Meny
Såld

Trollhättan - Egna hem / Silfverloodsgatan 2

Egna hem / Gediget & välbeläget

Gedigen och ytterst välskött villa på hörntomt i det trevliga egnahemsområdet Hjulkvarn. Detta är verkligen ett hus för finsmakaren som uppskattar det gedigna, lättskötta och funktionella i kombination med väl tilltagna ytor, fjärrvärme, fina uteplatser, bastu, braskamin och vidbyggt garage. Bekvämt läge med närhet till fina kommunikationer och täta avgångar med tåg till Göteborg samt riksväg 45. Området är mycket trivsamt med fin egnahemsbebyggelse och inte långt från huset så finns fina Ekparken med härliga gräsytor och lekplats. I närområdet finns skolor, förskolor och endast en kort promenad bort ligger Trollhättans centrum och de fina promenadstråken vid Trollhätte kanal.

Sponsrade länkar
Trollhättan / Egna hem
Silfverloodsgatan 2
Slutpris: 4 060 000 kr
Boarea/biarea: 131/88 kvm
Driftkostnad: 42 526 kr/år
Tomtarea: 708 kvm
Rum: 7 rum (4 sovrum)
Såld: 2017-02-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Västra Götaland / Trollhättan / Silfverloodsgatan