KOMMERSIELLA

Näsvägen 6 / Hornsberg - Frösön / Frösön / Östersund

Flerbostadshus - Näsvägen 6

Slutpris
4 750 000 kr
Driftkostnad
85 000 kr/år
Fastigh.bet
Östersund Fritzhem *:8
Totalareal
1 104 kvm
Såld
2016-10-19
Bostaden är såld!

Denna bostad på Näsvägen såldes av oss 2016-10-19. Se alla våra försäljningar i Frösön samt även på Näsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hornsberg - Frösön är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till Hornsberg och till Näsvägen 6 till detta flerbostadshus som erbjuder ett lugnt och centralt läge i uppvuxen miljö. Ursprungligen uppfört runt förra sekelskiftet, omkring 1900. Byggdes om till flerfamiljshus i början av 1940-talet i 2 1/2-plan därefter har vindsplanet byggts om och inretts med två mindre vindslägenheter. Boarea 342 m² fördelat på fem bostadslägenheter, ett till sex rum och kök samt hel källarvåning. Samtliga lägenheter är i gott skick med bland annat stamrenoverade badrum. Lägenheterna har balkong eller altan. Fastigheten är ansluten till fjärrvärmenätet. De årliga hyresintäkterna uppgår till 375780 kr. Fastigheten har närhet till livsmedelsaffär och allmän service in på knutarna. Till Östersunds stadskärna är det bekvämt promenadavstånd över gångbron och genom Badhusparken..

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration