Sök Meny
Såld

Östersund / Frösön - Hornsberg - Frösön / Näsvägen 6

Flerbostadshus - Näsvägen 6

Varmt välkommen till Hornsberg och till Näsvägen 6 till detta flerbostadshus som erbjuder ett lugnt och centralt läge i uppvuxen miljö. Ursprungligen uppfört runt förra sekelskiftet, omkring 1900. Byggdes om till flerfamiljshus i början av 1940-talet i 2 1/2-plan därefter har vindsplanet byggts om och inretts med två mindre vindslägenheter. Boarea 342 m² fördelat på fem bostadslägenheter, ett till sex rum och kök samt hel källarvåning. Samtliga lägenheter är i gott skick med bland annat stamrenoverade badrum. Lägenheterna har balkong eller altan. Fastigheten är ansluten till fjärrvärmenätet. De årliga hyresintäkterna uppgår till 375780 kr. Fastigheten har närhet till livsmedelsaffär och allmän service in på knutarna. Till Östersunds stadskärna är det bekvämt promenadavstånd över gångbron och genom Badhusparken..

Sponsrade länkar
Östersund / Frösön / Hornsberg - Frösön
Näsvägen 6
Slutpris: 4 750 000 kr
Driftkostnad: 85 000 kr/år
Fastigh.bet: Östersund Fritzhem *:8
Totalareal: 1 104 kvm
Såld: 2016-10-19
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Jämtland / Frösön / Näsvägen