Lyckogatan 18

Lyckogatan 18

Slutpris

4 600 000 kr


Strömsholm— Jönköping

Lyckogatan 18


Slutpris
4 600 000 kr

Strömsholm— Jönköping

Nu ges tillfälle att öka på ert fastighetsbestånd genom att förvärva ett bostadshyreshus strategiskt placerat i trivsamma Strömsholm och Jönköping. Strömsholm har det utmärkta läget, med närheten till och utvecklingen av den nya framväxande stadsdelen Södra Munksjöstaden. Framtiden är redan påbörjad med nya och många bostäder, arbetsplatser och med förhoppning den eventuella planerade snabbtågstationen på sikt. Fastigheten är belägen på hörntomt delvis utmed återvändsgata avskilt placerat men ändå närheten till stadens hela utbud med dess faciliteter. Byggnaden består av tre våningsplan med källarplan och två ytterligare våningsplan. Lägenheterna är fördelade med en enrumslägenhet på 15 kvm i källarplan samt med två lägenheter per våningsplan med boarean 60 kvm vardera. Lägenheterna har en trivsam och genomtänkt planlösning med tre rum och kök. Dessutom har varje trerumslägenhet ett helkaklat duschrum. Uppvärmningen sker med hjälp av lätthanterlig och komfortabel ytjordvärme i kombination av IVT värmepump. Separata elmätare för hushållsel finns för varje lägenhet förutom lägenhet i källarplan. I källarplan finns god tillgång av förråd med förvaring för samtliga lägenheter. Varje lägenhet hänvisas till den gemensamma tvättstugan och torkrummet. Med stor trivsam trädgård av rena grönytor med inslag av fruktträd och trädgårdsväxter får fastigheten sin rätta och trivsamma karaktär. Varmt välkomna på visning!


Driftkostnad
58 006 kr/år
Fastigh.bet
Jönköping Översten 13
Total markareal
1 370 kvm
Intäkter
250 800 kr/år
Såld
2016-12-09

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.