KOMMERSIELLA

Breidagård 326, 328 och 332 / Funbo-Marielund / Uppsala

Anrik stiftsgård med sjötomt och brygga

Fastigh.bet
UPPSALA FJÄLLBO 1:43, UPPSALA FJÄLLBO 1:120, UPPSALA FJÄLLBO 1:29 och UPPSALA FJÄLLBO 1:30
Bruksarea
1 073 kvm
Totalareal
1,7255 ha
Såld
2019-05-10
Bostaden är såld!

Denna fastighet på Fjällbo Breidagård såldes av oss 2019-05-10. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Fjällbo Breidagård

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Funbo-Marielund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en anrik stiftsgård med sjötomt och anor från 1916 och ett fridfullt läge intill sjön Ekoln. Från tomten har du en bedårande utsikt ut över sjön och fastighetens egen brygga. Fastigheten är belägen i orten Marielund som är ett uppskattat område och en genuin sommaridyll med goda badmöjligheter i sjön från din egen brygga eller ta bil eller båt till vid attraktiva Fjällnora.

Till fastigheten tar man sig med enkelhet via bil om drygt 25 minuter alternativt under sommarhalvåret går erkända ångtåget Lennakatten till Marielund. Tåget avgår från Uppsala Resecentrum och är en rogivande historisk färd genom äldre bebyggelse tills man når destinationen vid Marielunds station.

Byggnadens specifikationer:
Totalt finns det 26 rum som kan nyttas till sovrum i på fastigheten, varav 12 av dessa rum har direkt eller nära tillgång till dusch och toalett i anslutning till rummet (se specifikationer i rumsbeskrivning för vardera byggnad). De fyra fastigheternas totala areal fördelar sig om 24 585 m² enligt fastighetsutdraget.

Försäljningsplan:
Försäljningen av denna fastighet kommer ske parallellt, vilket innebär att man kan buda på hela fastigheten eller genom att buda på delar av fastigheten enligt plankartan. Det är uppdragsgivaren som beslutar hur och till vem de önskar förmedla fastigheten.
YTORNA ÄR TILLGÄNGLIGA FÖR DEN NYA ÄGAREN.

Länkar:
Breidagårds historia
https://www.svenskakyrkan.se/uppsalastift/breidagard/breidagardhistoria

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn