KOMMERSIELLA

Bälinge-Svista 55 / Svista / Uppsala

NYPRODUCERAD BUTIKSLOKAL LÄNGS GAMLA E4:AN

Fastigh.bet
Bälinge-Svista 6:2
Totalareal
591 kvm
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse

I denna nyproducerade byggnad har du möjlighet att till stor del utforma lokalen efter dina behov. Möjlighet till stora inbjudande entrépartier samt stora skyltar mot vägen. Bred trappa upp till övre plan där du kan fortsätta med butiken samt ha möjlighet till bra personalutrymmen och/eller kontor. Möjlighet till port för in/utlastning på baksidan av huset. Lokalen är på bottenplan idag till största delen oinredd varför du kan dela av lokalen för butik och lager efter önskemål. 2 rejäla WC-rum med dusch på bottenplan samt 1 på övre plan.

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 8 bilder
Planritning
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Planlösning
  Du har möjlighet att i mycket stor omfattning påverka planlösningen. På bottenplan finns idag 2 st rejäla WC-rum med dusch i varje bred trappa till övervåningen samt möjlighet att installera hiss mellan planen. I övrigt kan du påverka lokalens utformning placering av entrépartier och ev andra fönster m.m. In/utlastningsport finns på baksidan. Övre plan har idag ett färdigt WC-rum med dusch. I övrigt kan du även här påverka planlösningen för att få till ytterligare butiksarea och eller kontor och personalutrymmen. Även här stor möjlighet att påverka placering av fönster. Lokalen har på övre plan en mäktig takhöjd upp till nock med synliga träbalkar.
Fakta
Beskrivning
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Kundparkeringar på framsidan av huset.
Ekonomi
 • Beskrivning av hyran
  Hyran fastställes i samråd mellan hyresvärd och hyresgäst och är beroende av vilka anpassningar som skall göras samt kontraktslängd.

  Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.
 • Moms
  Tillkommer
 • Upplåtelseform
  Lokal
Området
 • I fastighetens äldre del finns idag butik för båtar, båtmotorer m.m. samt bl.a. en restaurang.
 • Kommunikationer
  Bussar stannar i närheten
 • Närservice
  Lunchrestaurang finns på området.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier