KOMMERSIELLA

Björkgatan 79 / Boländerna / Uppsala

ETT HUS MED ALLT - BG79

Fastigh.bet
BOLÄNDERNA 23:10
Lokalkategori
Kontor,Butik
Modularea
310 kvm
Area
7 130 kvm
Hyra
Enligt överenskommelse
Intresseanmälan

Kontakta mäklaren för mer information kring ev visningsmöjligheter.

Anmäl intresse

BG79 är ett hus som sticker ut, både till det yttre genom en karaktäristisk fasad som syns på långt håll - och det inre – med hög designnivå och stora gemensamma ytor för företag som vill kunna växa, utvecklas snabbt och jobba effektivt i en toppmodern kontorsbyggnad.

TAKTERRASS MED MÖTESRUM, EVENTYTA OCH BASTU
Kronan på verket finns högst upp: en grönskande och generös takterrass med utsikt över hela Uppsala, som alla har tillgång till. Här kan man umgås med kollegor och andra hyresgäster som vill ta en paus, eller boka en eventyta och bjuda in under och partners till möten. I anslutning finns även en större möteslokal samt bastu.

LÄTTILLGÄNGLIG CYKELPARKERING
För att uppmuntra cyklande är cykelparkeringen förlagd nära entrén, så att det är lätt att komma in och ut med cykel.

UTEGYM
På takterrassen finns ett utegym för den som vill kombinera lunchen med ett styrkepass. Det finns även ett externt gym i närheten.

AUTOMATISKA SOLAVSKÄRMNING
Solavskärmningen är inbyggd i fasaden, och fälls ned automatiskt.

EGET KÖK/PENTRY
I varje kontorsyta finns ett öppet kök och matplats, för att så många som möjligt ska kunna sitta tillsammans och äta.

EGEN WORKLOUNGE
Alla kontor har möjlighet till en egen worklounge, för den som vill ta ett mer informellt möte eller den som vill växla arbetet vid skrivbordet med en mer avslappnad miljö.

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 3 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Fakta
Planlösning
 • ENTRÉPLAN
  Samtliga lokaler på entréplanet har ingång både från husets framsida och från lastgatan på baksidan. Garageportar och golv i gatunivå gör det möjligt att enkelt lasta in större objekt. Takhöjden är också generöst tilltagen med över 4 m i stora delar och de stora glaspartiernager hög synlighet mot gatan. Entréplan lämpar sig därför väl för showroom i kombination med kontor och lager. Det finns även möjlighet att anpassa lokaler för lättare produktion och laboratorium.

  PLAN 2 visas både som öppen planlösning och som en avdelning med enskilda kontorsrum för både en eller två personer. Tysta rum och mötesrum mot fasad kan relativt enkelt adderas för att dela in våningsplanet i avdelningar och skapa rum-i-rummet för större avskildhet. I detta förslag behålls större ytor för worklounge och kreativa platser där team kan samlas mer spontant och gå igenom projekt. Projekttavlorna i korridorerna kan också fungera som spontana samlingsplatser.

  PLAN 3
  Varje våningsplan kan delas in i upp till fyra hyresgäster, som visas på detta våningsplan. Varje kontor har här fått en öppen planlösning och worklounge för touchdown-arbetsplatser samt flera mötesrum. De större lokalerna har även samtalsrum/fokusrum. Då lokalerna är inritade som genomgående delar husets kärna in lokalerna i rumsligheter som gör det möjligt att ha en väldigt öppen planlösning utan att arbetsplatserna störs av varandra.

  PLAN 4
  På detta våningsplan visas en lösning där två hyresgäster delar på ett våningsplan. Varje lokal har därmed en huvudentré ifrån respektive trapphus. Planlösningen är öppen och varje lokal får ett öppet kök med worklounge samt en kaffestation i anslutning till mötesdel. De öppna planerna delas in i mindre avdelningar med hjälp av husets kärna samt mötesoch fokusrum. För större externa möten kan det gemensamma konferensrummet eller eventytan på våning 5 bokas.

  PLAN 5
  På plan 5 visas ett aktivitetsbaserat kontor där traditionella fasta arbetsplatser har ersatts av flexibla arbetsplatser med olika karaktär. Här finns en tyst avdelning med slutna kontorsrum och en mix av kreativa ytor, mötesrum, worklounges och tysta rum för att passa olika typer av arbetsuppgifter. Ofta ger denna layout både en mer effektiv användning av hyrd yta men också lägre rörliga driftskostnader för hyresgästen. I jämförelse med endast fasta latser ger denna layout även möjlighet till fler arbetsplatser på samma yta.

  PLAN 6
  På översta planet finns den generösa takterrassen, den gemensamma bastun, konferensrummet och eventlokalen, samt ett kontor med hänförande utsikt. Här redovisas en öppen lösning med ett arbetsrum för 2 personer och så klart en worklounge. Lokalen har två mötesrum och smidig access till såväl den gemensamma takterrassen som till konferensrum, utegym och eventlokal.
Fakta
Beskrivning
Byggnadssätt
 • Allmän information
  ENTRÉHALL OCH TRAPPHUS
  Helglasade och inbjudande med cykelrum som är integrerade i entrén med ett glasparti med mörkgrå profiler. In till cykelrummet finns praktiska automatiska skjutdörrar kopplade till passersystem, som förenklar att ta sig in med cykel. Golv i plattor av ljusgrå stenkomposit med sockel i samma material. Väggarna i entréhall och trapphus är klädda i ett varmt trälaminat som leder upp genom huset. Trappans täta räcken är också i trälaminat med trappsteg i mörkt grå
  terrazzo och lackerat stål. I entréhallen finns en välkomnande växtvägg och speciellt framtagen grafik som håller ihop uttrycket. Informationstavla, hyresgästtavla och postboxar är samlade i ett ramverk av päronträ som matchar väggarna. Taket är i naturfärgade träullit-skivor som bidrar till ett varmt, modernt och ombonat intryck. Belysningen består av LED-bestyckade spotlights med ett varmt ljus.

  TERRASS
  Generös grön terrass med varierad möblering. Terrassen omgärdas av glasräcken och en sedumyta med ängsblommor. Ytan är åtkomlig ifrån bägge trapphusen och belyses med markbelysning. Här finns plats för utegym, lunchgemenskap och spontant mingel över kontorsgränserna.

  GEMENSAM EVENTLOKAL, TERRASS
  Golv i ljusgrå stenkomposit. Glaspartier med mörkgrå profiler med dörr ut till den gemensamma terrassen. Köksö med bänkskiva av mörkgrå terrazzo och bänkskåp med lackerade fronter i mörkgrå kulör. Pentry är försett med diskho och ett kylskåp. Belysningen består av LED-bestyckade spotlights med ett varmt ljus och går att reglera.

  GEMENSAMT MÖTESRUM, TERRASS Väggarna är målade i en ljusgrå kulör med matt yta. Golv i plattor av stenkomposit i ljusgrå kulör.
  Pentry med bänkskiva i mörkgrå terrazzo, bänk- och väggskåp med fronter lackerade i en mörkgrå kulör. Pentry är försett med diskho och kylskåp. Mötesbord med plats för cirka 14 personer och digital skärm. Belysningen består av LED-bestyckade spotlights med ett varmt ljus och går att reglera.

  OMKLÄDNINGSRUM
  Golv och delvis väggar i stenkomposit i ljusgrå kulör. Väggar i matt ljusgrå kulör. Tak i mörkgrått. Rummet har inredning i form av bänkar och väggkrokar samt dusch. Belysningen består av LED-bestyckade spotlights med ett varmt ljus.

  GEMENSAM BASTU
  Bastu med intilliggande omklädningsrum med dusch.
Ekonomi
 • Hyra:
  Enligt överenskommelse
 • Beskrivning av hyran
  Hyra fastställes enligt överenskommelse med fastighetsägaren.
 • Upplåtelseform:
  Lokal
Området
 • Kommunikationer
  Det tar ca 5 minuter med buss från Uppsala Centralstation till busshållplatsen som ligger alldeles i närheten av huset.
 • Närservice
  Boländerna har ett generöst utbud av service med Bolands City men flera butiker, caféer, lunchrestaurang, systembolag mm. Det finns även flera större varuhus som Ikea, Bauhaus, Biltema mfl.
Sponsrade länkar
Karta & platser
Använd kartan
X
Närliggande platser & landmärken
 • Restauranger
  Hattens grill
  180 m
  Hattens Kök
  180 m
  Restaurang Kurdistan
  219 m
  Sukhothai Thairestaurang
  252 m
  Hasses
  283 m
 • Skolor
  Hagströmska Gymnasiet AB
  588 m
  Bolandsgatan
  769 m
  Boländernas förskola
  820 m
  Kungsängens förskola
  843 m
  Årikets förskola
  920 m
 • Mataffärer
  City Gross Uppsala Boländerna
  911 m
  Stora Coop Boländerna,Uppsala
  1,38 km
  Coop Stationsgallerian
  1,65 km
  Aatobacco AB
  1,67 km
  ICA Nära Vretgränd
  1,79 km
 • Kommunikationer
  Uppsala Villingegatan
  169 m
  Uppsala Kungsporten
  217 m
  Uppsala Verkstadsgatan
  372 m
  Uppsala Stålgatan södra
  430 m
  Uppsala Vimpelgatan
  438 m
 • Tågstationer
  Uppsala Central Station
  1,76 km
  Skölsta station
  4,99 km
Klicka på platserna i listan för att se förhållandet gentemot objektet.
Platser

 • Vatten
 • 478 m
 • 7 min
 • 5 min
 • 13 min
 • Tågstation - Uppsala Central Station
 • 1,76 km
 • 6 min
 • 8 min
 • 26 min
 • Hållplats - Uppsala Villingegatan
 • 169 m
 • 1 min
 • 1 min
 • 2 min
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om objektet. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier