KOMMERSIELLA

Drottninggatan 6A / Centrum / Uppsala

Liten butikslokal med större källare. Hög säkerhetsklass då det idag är guldsmed.

Slutpris
650 000 kr
Boarea/biarea
17/65 kvm
Hyra
2 636 kr/mån
Fastigh.bet
Fjärdingen 28:7
Totalareal
17.3 kvm
Såld
2016-12-09
Bostaden är såld!

Denna lokal på Drottninggatan såldes av oss 2016-12-09. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Drottninggatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

En liten praktisk butikslokal med hög säkerhetsklass i bostadsrättsform där butiken i gatuplan är på 17,3 m² och källarlokal om ca 65 m². I källardelen finns idag alla personalutrymmen samt själva guldsmedjan. Spiraltrappa mellan planen men även separat entré till källarplan. Skalskyddet håller säkerhetsklass 3 och larmet säkerhetsklass 2. Bostadsrättlokalen säljes som lokal men om intresse finns kan säljaren även tänka sig att överlåta själva guldsmedjan med inventarier. Låg månadsavgift på 2.636 kr/månad exkl. moms. Moms tillkommer på månadsavgiften varför endast momspliktig verksamhet kan tillåtas i lokalen. Begärt pris är 590.000 kr eller högstbjudande.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn