KOMMERSIELLA

Fyrisborgsgatan 3 / Fyrislund / Uppsala

TOPPMODERNT KONTOR I FYRISLUND

Totalareal
139 kvm
Hyra per kvm
1 475 kr/år/kvm
Såld
2017-06-22
Bostaden är såld!

Denna lokal på Fyrisborgsgatan såldes av oss 2017-06-22. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Fyrisborgsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fyrislund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Modernt och renoverat kontor om totalt ca 139 m² som består av ett stort kontorsrum med plats för ca 8 arbetsplatser, ytterligare ett kontorsrum som med fördel kan användas till konferensrum, kopieringsrum/förråd samt två toaletter. Här finns även möjlighet att hyra in sig på hyresvärdens personalutrymme med gott om matplatser samt uteterrass.

Fyrislund är ett område med handel, kontor och verkstäder. Denna del av Uppsala där du har Boländerna på ena sidan, och Tycho Hedens väg och Fyrislund på andra sidan, står för en stor del av Uppsalas handel.
Här finns det flera lunchrestauranger samt en livsmedelsbutik med ett brett sortiment i Årsta centrum.
Det är endast ca 5 minuter med bil till Gränby Centrum som har ett mycket stort utbud av butiker, restauranger, livsmedelsbutiker, Apotek, Systembolag mm.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn