Fyrislundsgatan 41d
Fyrislundsgatan 41d
Zouhair Hörngren Ayed, lokalmäklare i Uppsala kommersiella
Har du frågor om detta objekt?

Välkommen att kontakta mig!

Zouhair Hörngren Ayed

Lokalmäklare

Hyresledig

Fyrislundsgatan 41d


Salabacke— Uppsala

Fyrislundsgatan 41d


Hyresledig

Salabacke— Uppsala

Nyproducerad lokal lämplig för kontor eller behandling!

Nu finns möjligheten att driva din verksamhet i en nyproducerad lokal med ett mycket bra läge i Östra Salabacke. Lokalen kommer ha ljusa ytskikt och två entréer och fönster både mot Fyrislundsgatan och in mot gården. Den har ett mycket bra synligt läge där det är mycket folk i rörelse.
Lokalen har en rumsindelad planlösning så passar för kontor eller olika typer av behandlingar. Den kommer vara färdigställd med ljusa ytskikt och grundbelysning.

Konstnären består av två byggnader, Hus 1 och Hus 2. Under Hus 1 utförs ett underjordiskt garage. Projektet omfattar 120 hyreslägenheter varav 6 st. LSS-boende, samt två lokaler om 81 respektive 164 m². Därutöver finns det 55 p-platser i det underjordiska garaget som förläggs i en GA som kommer att samägas av Konstnären och Norra Träpalatset. 30 av dessa platser tillhör projekt Konstnären. Den halvöppna innergården delas med Norra Träpalatset och inrymmer en blandning av trä, lek, grill, buskar och planteringar. Hus 1 har stomme av trä ovan garaget. Hus 2 har stomme av betong. Fasaden på Hus 1 kommer att kläs med värmebehandlad trä. På Hus 2 kläs fasaden med ingjutet tegel och målad/färgad betong. Taket i husens lågdelar beläggs med sedum och i övriga delar med plåt och solceller. Lokalen lämpar sig för exempelvis kontor eller butik.

Härifrån är det mycket bra kommunikationer med buss samt endast några minuter till de större vägarna kring Uppsala. Härifrån finns det också mycket bra gång- och cykelvägar in till stan, till Gränbystaden men också de yttre områdena Fyrislund, Östra fyrislund och Boländerna. Ett generöst bud av service finns också inom gångavstånd!


Hyra
1 800 kr/år/kvm
Lokalkategori
Kontor,Övrigt
Area
164 kvmPlanlösning

01

Lokalen om 164 kvm har fönster och entré ut mot Fyrislundsgatan och även en personalingång samt fönster mot innergården. Lokalen har en en rumsindelad planlösning med 5 kontorsrum och två konferensrum vara ett är större. Lokalen kommer vara färdigställd med ljusa ytskikt och grundbelysning.


Fakta

01
Beskrivning
Area

164 kvm


02
Bilplats
Beskrivning, parkering

Det finns parkeringar i föreningen, kö tillämpas. Det finns även betalparkeringar på omkringliggande gator och även vid Årsta Centrum.


Ekonomi

01
Kvadratmeterhyra

1 800 kr/år/kvm

Beskrivning av hyran

Hyran är exklusive driftskostnader, moms och fastighetsskatt.
Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.

Summa hyra och kostnader

295 200 kr/år

Upplåtelseform

Hyresrätt


Området

01

Kvarteret är beläget i Östra Sala backe cirka två kilometer öster om Uppsala centrum. I områdets direkta närhet pågår utveckling av Gränby Centrum med ytterligare 30 000 m² handel och eventuell etablering av en ny idrottsarena. I anslutning till Bärbyleden och E4:an, strax norr om Gränby centrum, pågår en utbyggnad av ett nytt verksamhetsområde. För Gränby sportfält har en ny detaljplan tagits fram i syfte att uppföra en ny idrottshall, möjliggöra en tillbyggnad av ishallen samt att få till ytor för spontanidrott. För Gränbyparken finns utvecklingsplaner som syftar till att öka parkens tillgänglighet och attraktivitet. I Boländerna sker utvecklingen från industriändamål till ett mer blandat innehåll med fokus på handel. Ett program har tagits fram i syfte att bland annat identifiera förutsättningar för olika typer av markanvändningar.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer med Uppsala stadsbuss som trafikerar Fyrislundsgatan samt endast några minuter till E4:ans påfart.
Här finns också mycket bra cykelvägar både till Gränby, Fyrislund, Bolädnerna och Uppsala stadskärna.

Närservice

Här finns närhet till Årsta centrum med ett generöst utbud av service, Ica, Restaurang, vårdcentral, mm. Härifrån är det också mycket nära till Gränbystaden som är en stor inomhusgalleria med ett mycket generöst utbud av all service man behöver samt också ett handelsområde med Rusta, Dollarstore, Blomsterlandet, Mio, Jysk, Överskottsbolaget, flera restauranger mm.
Härifrån är det också nära Fyrislund och Boländerna.


Ekonomi
Kvadratmeterhyra
1 800 kr/år/kvm
Beskrivning av hyran
Hyran är exklusive driftskostnader, moms och fastighetsskatt.
Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.
Summa hyra och kostnader
295 200 kr/år
Upplåtelseform
Hyresrätt

Området
Salabacke i uppsala

Salabacke

I trevliga Salabacke finns det något för alla, här är det nära till både city och grönska!


01
Fördelar med området
Teater Restauranger Motionsspår Bussar Gym Tryggt Parker/Grönområden Sport och friluftsliv Barnvänligt

02
Kommunikationer

Goda kommunikationer med stadsbuss, en härlig cykeltur på ca en kvart till centrum och centralstationen och för den bilburna är det nära påfarten till E4:an och till väg 282.


03
Fritid och friluftsliv

I gröna och upprustade Källparken finns lekplatsen Lilla scenen, gungor, parkour, sittplatser och ytor för umgänge och spel. Här ligger även den stora amfiteatern för kultur och underhållning. Ytterligare grönytor finns i Byggmästarparken.


04
Service

Brantingstorg erbjuder närservice med Ica-butik, apotek, pizzeria och bibliotek. Högklassigt fika erbjuds hos Bageri Brantingstorg och hos Leijon Stenugnsbageri och konditori, som när vädret tillåter har en välbesökt uteservering. I området finns även några restauranger och pizzerior.


05
Skola och barnomsorg

I Salabacke finns flera förskolor: Rödmyran, Lilla academica, Norlandia, Källparkens förskola samt Salabacke förskola. Johannesbäcksskolan tar emot elever i årskurs F-6 och Brantingsskolan, som byggs upp på nytt, kommer när den står klar ca 2021 att ta emot elever i årskurs 4-9.


Använd kartan
X

Platser

Mimos Grill & Meza

28 m


Indian Mix

133 m


Papa´s Pizza i Årsta Centrum

195 m


Satsu Sushi & Wok - Uppsala

199 m


Moogi Sushi

355 m


Förskolan Sparrisen

220 m


Dibber Årsta förskola

225 m


Tellusbarn I Sverige Ab

234 m


Särskolan Årstaskolan

312 m


Bönor & Blad

1,27 km


Supermarket

1,28 km


Lidl

1,5 km


City Gross Uppsala Boländerna

2,13 km


EKO:- Uppsala

2,19 km


Fyrislund station Lennakatten

879 m


Årsta station Lennakatten

1,22 km


Uppsala Centralstation

2,13 km


Uppsala C

2,13 km


Skölsta station

3,53 km


Uppsala Årsta torg

64 m


Uppsala Gröna gatan

221 m


Uppsala Årstaskolan

264 m


Uppsala Mistelgatan

399 m


Byggmästarparken

441 m


Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

 • Tågstation
  Fyrislund station Lennakatten
  879 m
  5 min
  4 min
  14 min
 • Hållplats
  Uppsala Årsta torg
  64 m
  3 min
  2 min
  1 min
 • Sjö
  777 m
  3 min
  3 min
  10 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Zouhair!

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.