Sök Meny
Välkommen på visning

Kontakta mäklaren för mer information kring visningstider.

Anmäl intresse
Uppsala / Centrum
Östra Ågatan 29
Totalareal: 98 kvm

Uppsala - Centrum / Östra Ågatan 29

CENTRAL LOKAL MED BRA LÄGE PÅ ÖSTRA ÅGATAN 29

Central butikslokal i bra skick med entré och skyltfönster ut mot Östra Ågatan. Lokalen är lämplig för butik, kontor eller café- och restaurangverksamhet. Lokalen är 98 m² i gatuplanet och har ytterligare 61 m² i källarplanet. Östra Ågatan och årummet ligger en tvärgata ner från Uppsalas gågata och här är det ett rikligt folkliv med flera butiker, caféer och restauranger. Ett perfekt skyltläge!

Rumsbeskrivning
 • Planlösning
  Lokalen om 98 m² + 61 m² i källarplan är i bra skick med ljusa materialval och öppna ytor. Entréplanet om 98 m² har öppna ytor med skyltfönster och entré ut mot Östra Ågatan. I källarplanet om 61 m² är det en öppen personalyta med köksdel och rymlig plats för gemensamhetsyta. Här finns också ett rymligt förråd och personaltoalett.
Fakta
Bilplats/Övriga byggnader
 • Parkeringsmöjligheter finns i garaget i källarplanet på byggnaden samt i de övriga centrala parkeringsgaragen. Det finns också betalparkering vid Fyristorg.
Ekonomi
 • Hyra per mån
  37 100 kr/mån
 • Upplåtelseform
  Lokal
 • Beskrivning av avgiften
  Hyran är en kallhyra. Moms tillkommer.
Området
 • Butiken ligger vid årummet med närhet till anrika historiska kvarter runt domkyrkan och vackra promenadstråk längs Fyrisån. Här finns ett rikt café och restaurangliv och det är mycket folk i rörelse!
 • Kommunikationer
  Gångavstånd till Resecentrum som är navet för Uppsalas tåg- och busskommunikationer. Det är även mycket nära till Stora Torget som är ett stopp för Uppsala stadstrafik.
 • Närservice
  Lokalen är belägen i centrala Uppsala med närhet till gallerior, shopping, restauranger och all tänkbar service som centrum har att erbjuda.
Störst är inte alltid bäst, ring mäklaren med Sveriges nöjdaste kunder.

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst - åtta år i rad. Hur nöjd vill du bli med din bostadsaffär?

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Bostadsvisning i VR

Nyhet! Nu lanserar vi bostadsvisningar i virtuell verklighet.

Läs mer och prova på
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn