Sök Meny
Såld

Utland / Marbella - Cortijo Blanco / Cortijo Blanco

Med eftertraktat läge i uppväxta Cortijo Blanco, bara 200 meter från den nyrustade strandpromenaden mellan Puerto Banus och San Pedro, ligger denna välbyggda villa som håller genomgående hög internationell standard.

Gott om plats för familj och vänner har denna bostad om 450 kvm och 6 sovrum med stora sällskapsytor både ute och inne. Huset ligger på välskött och trevlig trädgårdstomt ritad av landskapsarkitekt och har vattenburen golvvärme via solpaneler och mycket låga driftskostnader. Huset är väldistribuerat och stor möda har genomgående lagts på materialval.

Hela området Cortijo Blanco är ett av Marbellas mest etablerade och de grönskande trädgårdarna i omgivningarna ger en harmoniskt intryck. Ett stenkast från huset ligger strandpromenaden med populära restauranger som är öppna året runt. Gångavstånd till mataffärer, en av Marbellas mest etablerade tennisklubbar, stränder, beachklubbar, genuina San Pedro Alcantara och internationella lyxhamnen Puerto Banus. Välkommen!

Sponsrade länkar
Utland / Marbella / Cortijo Blanco
Cortijo Blanco
Slutpris: 1 250 000 €
Boarea: 450 kvm
Driftkostnad: 250 EUR/år
Tomtarea: 900 kvm
Rum: 6 sovrum
Såld: 2017-07-13
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Liknande bostäder i närheten
    Bostad / Spanien