Cortijo Blanco / Marbella / Spanien

Boarea
450 kvm
Driftkostnad
250 EUR/år
Sovrum
6 Sovrum
Såld
2017-07-13
Referensnummer
204 257
Bostaden är såld!

Denna villa på Cortijo Blanco såldes av oss 2017-07-13.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Cortijo Blanco är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med eftertraktat läge i uppväxta Cortijo Blanco, bara 200 meter från den nyrustade strandpromenaden mellan Puerto Banus och San Pedro, ligger denna välbyggda villa som håller genomgående hög internationell standard.

Gott om plats för familj och vänner har denna bostad om 450 kvm och 6 sovrum med stora sällskapsytor både ute och inne. Huset ligger på välskött och trevlig trädgårdstomt ritad av landskapsarkitekt och har vattenburen golvvärme via solpaneler och mycket låga driftskostnader. Huset är väldistribuerat och stor möda har genomgående lagts på materialval.

Hela området Cortijo Blanco är ett av Marbellas mest etablerade och de grönskande trädgårdarna i omgivningarna ger en harmoniskt intryck. Ett stenkast från huset ligger strandpromenaden med populära restauranger som är öppna året runt. Gångavstånd till mataffärer, en av Marbellas mest etablerade tennisklubbar, stränder, beachklubbar, genuina San Pedro Alcantara och internationella lyxhamnen Puerto Banus. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration