Miguel de Unamuno, MRC 9 / Nueva Andalucia / Marbella / Spanien

Boarea
36 kvm
Avgift
55 EUR/mån
Sovrum
1 Sovrum
Våning
6 (2 trappor upp) (Hiss finns ej)
Såld
2016-09-01
Referensnummer
248 808
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Miguel de Unamuno, MRC 9 såldes av oss 2016-09-01.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nueva Andalucia är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Centralt belägen lägenhet med fantastisk utsikt över mitt i Nueva Andalucia.

Denna bostad om 1 sovrum och totalt 36 kvm är väldisponerad och har ett läge som är förträffligt. Ingång till fastigheten precis bredvid välkända Torre de Andalucía och från hela bostaden kan man se ut över San Pedro, Gibraltar, Afrika och Rondabergen. Lägenheten är i behov av ytskiktsrenovering.

Hela området kring bostaden är välkonsoliderat och det finns flera affärer, barer och restauranger i närområdet. Kommunikationerna är utmärkta och det går bussar till strand, San Pedro och Marbella. Till stranden är det drygt 2 km. Ett boende med låga kostnader och fantastiskt läge. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.