Colinas del Mar 99 / Mijas Costa / Spanien

Boarea/biarea
50/21 kvm
Avgift
74 EUR/mån
Sovrum
1 Sovrum
Våning
5 av 5 (Hiss finns ej)
Såld
2016-09-30
Referensnummer
272 910
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Colinas del Mar 99 såldes av oss 2016-09-30.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mijas Costa är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Denna bostad är belägen i Riviera del Sol, Colinas del Mar, en privat inhängnad urbanisation som ligger mellan Fuengirola och Marbella. Lägenheten är en duplex och från sovrummet på över plan ser man Mijas Pueblo uppe i bergen. Balkongen och terrassen har en fantastisk utsikt över Medelhavet.

Urbanisationen har vackra trädgårdar med swimmingpool och barnpool plus mindre pool. Intill finns det en paddle tennis bana som tillhör området. Det är cirka 800 meter till stranden, barer, restauranger (kinesiska, italienska, Internationella, Spansk Venta, snackbarer, tapas, etc), snabbköp, taxi, buss. Inom någon minut ligger Miraflores Golf Bana och endast 15 minuter från Fuengirola och från Marbella. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.