Jardines de la Aldaba / Nueva Andalucia / Spanien

Boarea
141 kvm
Avgift
288 EUR/mån
Sovrum
3 Sovrum
Våning
Markplan (Hiss finns)
Såld
2018-01-29
Referensnummer
330 203
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Jardines de la Aldaba såldes av oss 2018-01-29.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Nueva Andalucia är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med fantastiskt läge i Nueva Andalucia Playa ligger denna ljusa och rymlig strandnära våning om 3 sovrum. Väldisponerad med trevlig utsikt över föreningens subtropiska trädgårdar och det fina poolområdet.

Denna bostad om ca 140 kvm håller genomgående hög standard. Generösa sällskapsytor och två uteplatser från öst till väst med plats för både matgrupp och solstolar. Mycket efterfrågat läge med bara 300 meter ned till den nyputsade strandpromenaden och promenadavstånd till både Puerto Banús och San Pedro. Ett bekymmersfritt boende i mycket välskött förening med stort poolområdet samt garage och förråd i källarplan. Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.