Guadalvillas / San Pedro Alcántara / Spanien

Boarea/biarea
171/78 kvm
Avgift
174 EUR/mån
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2018-02-12
Referensnummer
330 595
Bostaden är såld!

Denna radhus på Guadalvillas såldes av oss 2018-02-12.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av San Pedro Alcántara är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fantastiskt townhouse med lugnt läge vid stranden i populära San Pedro Alcántara, ett av Marbellas mest eftersökta områden. Huset har gott om ytor för social samvaro med både takterrass och uteplats. Det finns 3 sovrum, nytt vitt kök, vardagsrum med öppenspis och dragdörrar ut till uteplatsen. På takterrassen finns det inbyggda soffor och ett nytt utekök.

Den lugna populära föreningen har två pooler och välskötta fina trädgårdar. Fysisk bevakning 24 timmar om dygnet. Privat parkering utanför huset. Det är endast ca 100 meter till stranden där den nya sträckningen av strandpromenaden mellan San Pedro och Estepona kommer byggas och där även den välbesökta beachklubben Ancla ligger. Du har gångavstånd till “Centro comercial La Colonia” med gym, barnpassning, matställen, affärer och även till Boulevarden, San Pedro och privatskolan Calpe. Välkomna!

Evelin Valentinsson Ansvarig mäklare
Evelin Valentinsson
Ansvarig mäklare
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration