Altos del Rodeo

Altos del Rodeo


Nueva Andalucía— Marbella— Spanien

Altos del Rodeo



Nueva Andalucía— Marbella— Spanien

Modern villa med centralt läge nära strand och stad.

Denna villa om 3 sovrum har genomgått en totalrenovering och är i utmärkt skick. Stort vardagsrum med dragdörrar ut till trädgård och poolområde. Öppen yta till det moderna lyxiga köket med köksö och fint ljusinsläpp via fönster ovanför diskbänken. Här finns även 2 sovrum med badrum en suite och en gäst WC. En trappa upp finns master bedroom med badrum en suite och utgång till takterrass på 54 m2 med sol hela dagen. Trädgård med pool och gott om utrymme för socialt umgänge.

Lugnt och centralt område med gångavstånd till en av Marbellas populäraste padel clubar, Real Club Padel, med gym och restaurang. Svensk affären Miadel runt hörnet och San Pedro och Puerto Banús en kort bilfärd eller promenad bort. Välkommen!


Referensnummer
407 876
Boarea
227 kvm
Driftkostnad
1 496 EUR/år
Tomtarea
554 kvm
Konstruerad yta
227 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2020-02-27

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.