Baviera Golf
Baviera Golf
Mäklarhuset Nerja, ansvarig mäklare i Nerja
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Mäklarhuset Nerja

Ansvarig mäklare

Till salu

Baviera Golf

Pris

265 500 €


Pris

265 500 €Caleta de Vélez— Spanien— Nyproduktion

Baviera Golf


Till salu
Pris
265 500 €

Tillhör projekt Baviera Golf
Caleta de Vélez— Spanien— Nyproduktion

Moderna hem vid Baviera Golf

Drömmer du om att bo nära havet, nära bergen? Njuta av en härlig golfrunda, älskar Costa del Sol ? Då är Baviera Golf något för dig!

Det nya projektet "Baviera Golf" ligger i Vélez Málaga, bredvid berömda Baviera Golf Club. Caleta de Vélez ligger endast 500 meter bort, en stad som erbjuder ett brett utbud av butiker och restauranger samt en fantastisk småbåtshamn som också har levande musik som ytterligare förgyller helgerna.

Malagas flygplats ligger 30 minuter bort och det är enkelt att ta sig till motorvägen, så du kan smidigt njuta av en dag i Malaga.

"Baviera Golf" är en modern nyproduktion med 154 bostäder på 2 och 3 sovrum, uppdelat i två faser. Gemensamma poolen är omgiven av grönområden och vackra trädgårdar, och komplexet erbjuder även ett gym och sociala utrymmen vilket gör detta till den idealiska platsen att leva, sola och njuta av livet.

Priserna ligger mellan EUR 155.000 - 298.300 och parkering och förråd ingår i priset. Kostnad för kök och luftkonditionering tillkommer.

Om detta känns som ditt perfekta hem, tveka inte att kontakta oss för att boka ett besök!


Referensnummer
485 543
Pris
265 500 €
Boarea
70 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Upplåtelseform
Äganderätt

Mäklarhuset Nerja

Kontakta Mäklarhuset för mer information kring visningsmöjligheter.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostadFakta

01
Beskrivning
Boarea

70 kvm

Rum

3 sovrum

Tillträde

2025


Ekonomi

01
Upplåtelseform

Äganderätt

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.


Området
Inledning i vélez-málaga

Inledning

Caleta de Velez är en vacker litet kustort intill Medelhavet med strandpromenad och hamn med vackra bergskedjan Sierra Tejeda i bakgrunden. Det högsta berget heter Maroma och är över 2000 m högt och det blir faktiskt snöklätt till och från under vintern. Vackert och fascinerande att skåda på håll bland palmer i värmande sol. På bergssluttningarna i närheten finns många mysiga bergsbyar och i de bördiga dalarna finns böndernas fruktodlingar. Klimatzonen är sub-tropisk och därför odlas mycket tropisk frukter som mango och avacado, men här finns även citrusfrukter, vindruvor och oliver. På vinterhalvåret är klimatet ungefär som en skandinavisk sommar och då odlas även grönsaker, rotfrukter och jordgubbar.


01
Fördelar med området
Barer Golf Utegym Tennis Barnvänligt Caféer Båtliv Växande område Restauranger Båthamn Tryggt Bussar Liv i rörelse Badstrand Lugnt

02
Aktiviteter

Området passar både den aktiva familjen såväl dig som vill ta det lugnt och bo i ett tryggt och välskött område. Här finns en riktigt bra golfbana och det är även nära till vandringsleder. Vinterhalvåret är det ett populärt träningsområde för cyklister - allt från världseliten till motionärer. På lite mer än 1,5 h bilresa nås skidåkningen i Sierra Nevada, Europas solsäkraste och sydligaste skidanläggning. Vill man i stället ha lite storstadspuls eller ett rikt kulturutbud så finns storstaden Málaga på 30 minuters avstånd. Där finns även närmaste internationella flygplats.

Här finns både fiske- och småbåthamn, och intill finns en lång vacker strandpromenad sammanlänkad med Torre del Mar som ligger 2 kilometer väster om Caleta de Velez. Längs hamnen och strandpromenaden finns det gott om restauranger. På den fina stranden finns beachvollybollplan och flera lekparker.

På bekvämt cykelavstånd nås Aquavelis Water Park i Torre del Mar som har många åkattraktioner som passar både yngre och äldre barn.

Varje lördag dukas det upp till lokal marknad längs huvudgatan. Här finns allt möjligt att köpa - kläder, keramik, lädervaror och växter. Det finns även lokalt odlad frukt och grönsaker till riktigt bra priser! Modern shopping i varuhus och även bio finns i det stora köpcentrummet El Ingenio uranför Torre del Mar. Missa inte denna mer okända spanska kustpärla på Costa del Sol!


03
Ett boende för alla

Caleta de Velez består till stor del av villabebyggelse, men det finns även trevliga radhusområden med fina gemensamma poolområden och lägenheter intill stranden. Här finns boende som passar alla!


04
Kommunikationer

Längs huvudleden finns goda bussförbindelser. Bussfärd till Málaga kostar endast 2,96 €!


05
Skolor och sjukvård

I Caleta de Vélez finns skola för barn från 3-års ålder. Det finns också förskolor.

Längs huvudleden finns vårdscentral och behöver man till sjukhuset så ligger den bara ett par minuters bilfärd bort i Torre del Mar.


Använd kartan
X

Platser

El Segoviano

176 m


Baviera Snack & Restaurant

207 m


Willie’s

931 m


La Fuente

938 m


Global Dive Trade

958 m


Divecenter DSD

973 m


Colegio Publico Genaro Rincon

1,1 km


Centro Privado de Educación Infantil Virgen de Mar

1,28 km


Instituto

1,46 km


Aldi

871 m


Supermercado Molina

945 m


Supermercado Laura

1,16 km


Eco Rocio Coviran

1,43 km


Mercadona

1,49 km


Glorieta Pto La Caleta I

935 m


Glorieta Pto La Caleta V

954 m


Colonias Del Puerto V

971 m


Colonias Del Puerto I

981 m


Pilarillo-Sentido T.Del Mar

1,15 km


Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

 • Lokalt centrum
  770 m
  3 min
  3 min
  12 min
 • Storstadscentrum
  25,69 km
  25 min
  -
  -
 • Flygplats
  37,19 km
  36 min
  -
  -
 • Hållplats
  Glorieta Pto La Caleta I
  935 m
  3 min
  3 min
  12 min
 • Hav
  1,05 km
  4 min
  4 min
  17 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Mäklarhuset!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.