Vista Sal I / Torrevieja / La Mata / Spanien

Parhus i absolut nyskick. Aguas Nuevas, Torrevieja

Pris
295 000 €
Referensnummer
305 760
Boarea
115 kvm
Konstruerad yta
215 kvm
Sovrum
3 Sovrum

Parhus i absolut nyskick. Beläget i charmiga Aguas Nueva, Vista Sal 1. Fastighetens 115m2 fördelas på 3 sovrum 3 badrum. Till fastigheten tillhör även ett gigantiskt garage på hela 70m2. Byggd 2017.

Efter att ha passerat entréterrassen och fastighetens säkerhetsdörr möts vi av ett ljust stort allrum. Här finns gott om utrymme för matbord, soffor, fåtöljer. Köket är fullt utrustat med marknadens högkvalitativa märken såsom Siemens, Bosch. Köket är stilrent öppet och inbjudande med stora arbetsytor, förvaringsmöjligheter och fönster för maximalt ljusinsläpp.

På markplan finns även ett dubbelsovrum med trevliga färger samt inbyggda garderober. Det används i dagsläget som ett kontor. I direkt anslutning finns ett rymligt ljust badrum med dusch och toalett.

Från allrummet når du garaget beläget under huset på hela 70m2. Här är det förberett med starkström för att kunna driva större maskiner, ladda el-bilar osv. 4 bilar får ledigt plats.

Andra fastighetsägare i samma område har byggt lägenhet på hela eller delvis ytan i garaget. Belysningen är även den utökad för maximalt ljus i lokalen. Garageporten är elektrisk.

Övervåningen disponeras av 2 sovrum samt 2 badrum, en-suite i mastersovrummet. Utgång till terrassen samt takterrassen görs via de båda sovrummen samt en separat dörr i korridoren. De båda sovrummen har stora inbyggda garderober med robusta dörrar.

Takterrassen är välplanerad med ett utomhuskök med förvaring, vatten är draget för avspolning och dusch. Golvbrunn, fördraget för belysning.

Fastigheten har central A/C i samtliga rum med separata zoner på över samt undervåning. Fiber är indraget. 2-glasfönster som är låsbara. Integrerad belysning i hela fastigheten.

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 28 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Fakta
Fakta

Beskrivning
Byggnadssätt
 • Byggnadstyp:
  Parhus
 • Byggnadsår:
  2017
Uteplats
 • Beskrivning, uteplats
  Takterras med hav och saltsjöutsikt. Balkong med vy mot allmänna poolområdet och bergen i horisonten. Trädgård i vinkel med privat pool samt entreterrass.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Garage under fastighet. Nås via trapp från kök och ner. 70m2
Ekonomi

 • Upplåtelseform:
  Äganderätt
Karta & platser
Använd kartan
X
Närliggande platser & landmärken
Klicka på platserna i listan för att se förhållandet gentemot objektet.
Platser

 • Hav
 • 2,04 km
 • 7 min
 • 9 min
 • 33 min
Området

Torrevieja

En av Skandinavernas främsta favoriter i Spanien. Här har du alla typer av service, shopping och vackra stränder på behagligt avstånd. Idealt för en tillbakalutad vistelse i den Spanska solen.

Goda kommunikationer, vackra stränder och cityliv längs kusten

Torrevieja är en stad några mil söder om Alicante med ca 102.000 invånare som växer stadigt med några tusen nya invånare per år. Här finns flera vackra stränder, gränslös shopping, massor av restauranger och goda kommunikationer. Här får ni aldrig tråkigt. Orten har länge varit en av favoriterna för Skandinaver som köper väldigt mycket i området.

Kommunikationer

Ca 35 min från Alicante flygplats, Goda bussförbindelser till flygplatsen och omkringliggande orter, Flera olika stränder inom behagligt avstånd, Båtförbindelse till ön Tabarca

Fördelar

#Stort nöjesutbud
#Båthamn
#Restaurangtätt
#Liv i rörelse
#Stadspuls
#Nära flygplats
#Växande område
#Uteliv
#Hippt
#Badstrand
#Bussar
#Butiksgata/köpcentrum
#Restauranger
#Tryggt

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn