Prisvärd villa i Playa Flamenca / Orihuela Costa / Playa Flamenca / Orihuela / Spanien

Prisvärd quad-villa i Playa Flamenca, nära Zenia Boulevard

Pris
134 950 €
Sovrum
3 Sovrum
Våning
0 (Hiss finns ej)
Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Referensnummer
357 040

Den här prisvärda villan av quad-typ ligger på en lugn gata med ett stort urval av restauranger runt hörnet samt ett promenadstråk till Zenia Boulevard (7 min).

Villan står på en stor tomt i söderläge med möjlighet att parkera två bilar samt med plats för att grilla och äta utomhus. Runt hörnet ligger det gemensamma poolområdet med vacker växtlighet.

När vi går in i fastigheten möts vi av en lounge / matplats med det amerikanska köket på höger sida. Köket är mycket fräscht och det är bra ljusinsläpp i hela fastigheten. På bottenplan finns ett sovrum och en WC. På andra våningen finns ytterligare två sovrum, balkong och ett större familjebadrum. Ytterligare en våning upp hittar vi takterassen med utsikt över medelhavet.

Fastigheten är i utmärkt skick och säljs hel- / delmöblerad. Här finns allt du behöver för att njuta av den Spanska solen, antingen som fritidsboende eller fast boende.

Ca. 45 minuter från Alicante flygplats

Område: Costa Blanca , Orihuela Costa, Playa Flamenca, Torrevieja

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 17 bilder
Sponsrade länkar
Fakta
Fakta
Beskrivning
 • Rum
 • Våning
  0
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Parkeringsplats på tomten
Ekonomi
 • Upplåtelseform
  Ägarlägenhet
Området
 • Fastigheten ligger i ett populärt och växande område, 45 minuter söder om Alicante flygplats. Promenadavstånd till La Zenia Boulevard med full aktivitet året om, restauranger butiker och allt man behöver. Med bil 5-10 min till Villamartins golfbana och 10 minuter till Las Ramblas och Campoamor.
  Här finns allt man behöver för en bekväm tillbakalutad vistelse. Det finns dessutom flera mindre center i närheten så här finns variation på det mesta.
  De fina stränderna La Zenia, Flamenca, Cabo Riog och Campoamor ligger bara minuter bort.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier