Takvåning med havsutsikt / Playa Flamenca / La Florida / Orihuela / Spanien

Ljus och fräsch takvåning med gemensam pool i attraktivt område

Referensnummer
398 270
Boarea
56 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Såld
2019-08-16
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Takvåning med havsutsikt såldes av oss 2019-08-16. Se alla våra försäljningar i La Florida

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Playa Flamenca är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till denna ljusa takvåning med mycket rymlig takterrass, attraktivt lokaliserad i omtyckta La Florida, nära Punta Prima, Torrevieja, Playa Flamenca samt Zenia Boulevard.

Vi når fastigheten via den soliga balkongen. vi kommer in i bostaden och anländer i ett ljust, rymligt vardagsrum med kök och matplats i öppen planlösning. Längs den högra sidan finns en korridor med tillgång till de båda sovrummen och ett väl tilltaget familjebadrum. Båda sovrummen har inbyggda garderober.

Bostaden är genomgående mycket ljus och i gott skick samt säljs möblerad.

Välkommen på en eller ett par dagars lugn visning med oss på Mäklarhuset.
Anlita en mäklare med nöjdast kunder många år i rad.
Vi gör det lika enkelt för dig här i Spanien, som på något av våra mer än 120 kontor hemma i Sverige.

Område Costa Blanca avstånd till Alicante flygplats ca 45 min.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Playa Flamenca

Playa Flamenca ligger i den södra delen av Costa Blanca, några kilometer söder om Torrevieja. Playa Flamenca sträcker sig från havet och några kilometer in i landet och är livligt befolkat året runt. I närområdet ligger Punta Prima, La Zenia, Los Altos, Zenia Mar

Strandliv, restaurangliv kombinerat med promenadstråk

Playa Flamenca har härliga, gyllene stränder med kristallklart vatten. Stränderna har utsetts med blå flagg i och med den fina miljön, servicen och säkerheten. De tre lokala stränderna är Cala Penas, Cala Mosca och Cala Estaca. Cala penas ligger längs norrut och är en liten strand utan några faciliteter. Cala Mosca har en ny strandpromenad och under sommaren finns en snackbar. På strandpromenaden hittar man även en liten lekplats. Cala Estaca är en stor strand som på sommaren har duschar, toaletter, snackbar och volleybollnät. Längs med kusten finns långa fina promenadsträckor där man även kan hitta flera mysiga restauranger. Här kan man sitta och äta god mat med en underbar utsikt över havet.

Golf och Gym

För golfare är detta bostadsområde perfekt, bara några minuter i bil till några av de mest prestigefyllda golfbanorna i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor, La Finca, Las Colinas och Lo Romero osv... I centret längs N332 ligger ett stort gym som har det mesta att erbjuda för att hålla sig i trim.

Kommunikation

Bussar, Costa Azul, går bl.a emellan Torrevieja och Playa Flamenca. Med bil eller taxi kan du räkna med ca 40 minuter till Alicante flygplats eller till Murcia flygplats.

Familjeliv

I Playa Flamenca ligger den skandinaviska skolan som finns på Costa Blanca. Här går ungefär 150 barn från hela Norden. På strandpromenaden hittar man även en liten lekplats. Längs med kusten finns långa fina promenadsträckor där man även kan hitta flera mysiga restauranger. Här kan man sitta och äta god mat med en underbar utsikt över havet. Go-kartbana för motorheads.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.