Zeniamar 4 / La Zenia / Orihuela Costa / Orihuela / Spanien

2 sovrum nära shopping och restauranger

Pris
124 900 €
Referensnummer
437 165
Boarea
82 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Upplåtelseform
Ägarlägenhet

Lägenhet med 2 sovrum på första våningen ligger i det populära området Zeniamar 4.

Fastigheten består av ett rymligt vardagsrum med kök och tvättstuga i amerikansk stil, 2 dubbla sovrum med stor förvaring, badrum och separat toalett och ett stort förvaringsskåp.

Zeniamar 4 har en vacker trädgård och poolområde. Perfekt för hela familjen att njuta av. Det har gott om gröna områden och skugga för alla.

Orihuela Costa är ett populärt område med mer än 17 km vackra gyllene stränder. Det finns många golfbanor inom 20 minuters bilresa. Orihuela Costa har en av de bästa shoppingupplevelserna på Zenia Boulevard med över 150 butiker, barer och restauranger att njuta av. Detta är bara 5 minuter med bil.

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 14 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Fakta
Fakta

Beskrivning
Ekonomi

 • Upplåtelseform:
  Ägarlägenhet
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Karta & platser
Använd kartan
X
Närliggande platser & landmärken
Klicka på platserna i listan för att se förhållandet gentemot objektet.
Platser

 • Hav
 • 1,38 km
 • 4 min
 • 5 min
 • 20 min
Området

La Zenia

La Zenia kanske numera är mest känt för sitt mycket aktiva liv hela året. Läget är nästan optimalt för den som vill ha fullt ös hela tiden. Fina stränder, massor av restauranger och aktiviteter.

Evenemang och shopping i toppklass

Det kända La Zenia Boulevard ligger centralt mitt mellan havet och golfbanorna. Här finns allt, restauranger, stormarknader, banker, apotek samt de vackra stränderna inom gångavstånd.

Golf

För golfare är detta område perfekt, bara några minuter i bil till några av de mest prestigefyllda golfbanorna i området: Villamartin, Las Ramblas, Campoamor, Las Colinas och Lo Romero osv...

Kommunikation

Bussar, Costa Azul, går bl.a emellan Torrevieja och flera av de södra byarna. r. Med bil eller taxi kan du räkna med ca 50 minuter till Alicante flygplats eller ca en halvtimma till Murcia flygplats. Från LA Zenia till Torrevieja centrum räkna 15 minuters biltur, beroende på trafik.

Familjeliv

Gott om grönområden och parker med lekverktyg för de mindre. Sportanläggningar finns i området samt att det finns fina promenadstråk att njuta av härligt aktivt umgänge med familjen. På helgerna ibland olika evenemang på Boulevarden.

Fördelar

#Gym
#Sportbar
#Nära flygplats
#Tryggt
#Stort shoppingutbud
#Sport och friluftsliv
#Butiksgata/köpcentrum
#Golf
#Nattklubbar
#Stort nöjesutbud
#Cykelbanor
#Simhall
#Restaurangtätt
#Liv i rörelse
#Badstrand

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn