CALLE SAN FRANCISCO, Las Ramblas

CALLE SAN FRANCISCO, Las Ramblas


Campoamor— Orihuela Costa— Orihuela— Spanien

CALLE SAN FRANCISCO, Las Ramblas



Campoamor— Orihuela Costa— Orihuela— Spanien

Las Ramblas Golf 2-sovrum, 2-badrum

En förtjusande bungalow på Las Ramblas Golf (Residencial Altamira) med parkering, trädgårdar fram och bak, privat solarium med bar och förråd, 2 badrum, 2 sovrum (1 en-suite), kök i öppen planlösning och vardagsrum/matsal område!

Fastigheten nås via en uppfart och uteplats terrass trädgård, och den främre fasaden på huset vetter mot öster, så denna terrass är idealisk för att äta frukost och njuta av den tidiga morgonsolen. Om du är en soldyrkare kommer det att finnas gott om sol på solariet, och även eftermiddagssol på den bakre uteplatsen. Det finns etablerade tropiska växter som gränsar till uppfarten, inklusive en stor palm. Huvudentrén leder in till vardagsrummet (med öppen spis) och matsalen med kök i amerikansk stil med öppen planlösning. Det finns ett verktygsskåp i köket som rymmer tvättmaskinen. En hall leder ut från vardagsrummet till familjens badrum (med dusch och badkar), och båda dubbelrum. Det stora sovrummet har ett vackert eget duschrum och en altandörr till den bakre trädgården.

En extern trappa leder till solariet (solterrass) som också har ett förråd och en mycket mysig bar med glasgardiner. Det här är någonstans du kan njuta av en drink med dina vänner vilken månad som helst på året!

Villan är centralvärmd med radiatorer via en nymonterad, ny gaspanna! Gasförsörjningen är stadsgas (dvs inga flaskor krävs). Luftkonditionering och takfläktar kommer att hålla dig sval under de varmare månaderna också.

Den gemensamma poolen och trädgårdarna ligger bara en kort bit från fastigheten (cirka 50 meter), som du kan njuta av i 360º vision genom att titta på videon på vår Youtube-kanal. Naturligtvis ligger på Las Ramblas golfbana, du är bara en kort promenad eller bilresa till klubbhuset. Om du också gillar att cykla, så finns det en vattenväg (bevattningskanal) som du kan cykla milsvida, och som kan nås från nära till fastigheten. Det kommersiella centrumet i La Fuente är mycket populärt och ligger också mycket nära (15 minuters promenad, ca 1200 meter). Det är bara 10 minuters bilresa till stränderna i Campoamor, Cabo Roig etc, så du har ett idealiskt läge för alla typer av fritidsaktiviteter.

Interiören har en byggstorlek på cirka 69 m2, med terrassen på framsidan som mäter cirka 9 m2 och solariet cirka 39 m2. Den totala tomtstorleken inklusive främre och bakre trädgårdar är cirka 165 m2.

Denna fantastiska fastighet ska säljas fullt möblerad och marknadsförs exklusivt av Villas Fox, så ring oss idag för att få veta mer!


Referensnummer
529 020
Boarea
69 kvm
Tomtarea
165 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2022-07-18

Mäklarhuset Torrevieja

Denna radhus på CALLE SAN FRANCISCO såldes av oss 2022-07-18. Se alla våra försäljningar i Orihuela Costa samt även på CALLE SAN FRANCISCO.

Boka värdering

Soren Heinzl

Assisterande mäklare
Talar även engelska, spanska, danska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.