Calle Luis Gordillo

Calle Luis Gordillo


La Zenia— Orihuela Costa— Orihuela— Spanien

Calle Luis Gordillo



La Zenia— Orihuela Costa— Orihuela— Spanien

Radhus med 3 sovrum med endast 100 m till köpcentrum Zenia Boulevard

Välkommen till detta underbara radhus i La Zenia strax söder om Torrevieja, perfekt beläget med gångavstånd till områdets största köpcentrum, Zenia Boulevard och allt området har att erbjuda.
Denna välplanerade och välskötta fastighet har 3 sovrum, 2 badrum och ett rymligt vardagsrum med öppet kök.
Utanför har du stor terrass med privat parkering och förråd samt en balkong med utsikt mot poolområdet. Detta är det perfekta stället att njuta av ditt morgonkaffe eller bara koppla av medan du tar in atmosfären.

Fastigheten är i utmärkt skick och redo att flytta in i. De tre rymliga sovrummen ger gott om plats för hela familjen eller dina gäster, och de två badrummen är bekväma och eleganta.

Fastigheten levereras med möbler, vitvaror och luftkonditionering i vardagsrummet och ena sovrummet på övra våning.

Det bästa med den här fastigheten är dess centrala läge i Orihuela Costa. Du har ca 1 km till stranden Playa Flamenca, där du kan njuta av långa promenader längs Medelhavet och njuta av den fantastiska utsikten. Med bara 100 m till Zenia Boulevard, ligger butiker, restauranger och barer också inom räckhåll, vilket gör det enkelt att njuta och uppleva den charmiga atmosfären i området.

Missa inte chansen att äga denna fantastiska fastighet. Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning. Denna fastighet är en unik möjlighet att skapa ditt drömhus vid Medelhavet.


Referensnummer
572 158
Biarea
63 kvm
Driftkostnad
35 EUR/år
Konstruerad yta
91 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2024-01-06

Mäklarhuset Torrevieja

Denna radhus på Calle Luis Gordillo såldes av oss 2024-01-06. Se alla våra försäljningar i Orihuela Costa samt även på Calle Luis Gordillo.

Boka värdering

Soren Heinzl

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska, danska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.