Royal Park Spa Resort

Royal Park Spa Resort


Campoamor— Orihuela Costa— Orihuela— Spanien

Royal Park Spa Resort



Campoamor— Orihuela Costa— Orihuela— Spanien

Charmigt hus med två våningar med takterrass, community pool, gym och spa.

Detta charmiga tvåvåningshus med takterrass på tredje våningen, beläget i en av de vackraste projekt i området, erbjuder en lugn och exklusiv livsstil.

**Entréplan:**
När du kommer in i huset välkomnas du av ett mysigt vardagsrum, hemmets hjärta. Härifrån har du tillgång till en härlig balkong, perfekt för att njuta av utsikten och vädret. Dessutom, på denna våning, hittar du en gästtoalett för extra bekvämlighet.

Det fristående köket, fullt utrustat med moderna vitvaror, har ett extra område avsett för tvätt, vilket ger dig ett funktionellt och organiserat utrymme.

**Sovrumsvåning:**
När du stiger upp till övervåningen hittar du två mysiga sovrum. Ett komplett badrum med en modern dusch tillgodoser behoven på denna våning, vilket garanterar komfort och avskildhet. Det stora sovrummet njuter av lyxen av direkt tillgång till en vacker balkong, vilket skapar ett intimt utrymme perfekt för avkoppling.

**Takterrass:**
Den tredje våningen erbjuder en fantastiskt takterrass, ett perfekt utomhusutrymme för att njuta av solen och njuta av panoramautsikt över området. Detta utrymme är perfekt för fritid, umgänge eller bara varva ner i slutet av dagen.

**Extra tillbehör och bekvämligheter:**
Huset har kanalförsedd luftkonditionering förinstallerad, vilket säkerställer en trevlig atmosfär under hela säsongen. Dessutom säljs den fullt möblerad, vilket gör att du kan flytta in utan bekymmer och börja njuta av ditt nya hem direkt.

**Exklusiv projekt:**
Fastigheten ligger i ett exklusivt projekt som erbjuder en mängd olika bekvämligheter. Njut av välskötta vidsträckta trädgårdar, koppla av vid den stora gemensamma poolen, håll dig i form på gymområdet och föryngra dig i spaet och bastun. Detta projekt ger en trygg och trevlig miljö för dig och dina nära och kära.

Det här huset är mer än bara en fastighet; det är ett hem designat för att ge komfort, elegans och en unik livsstil. Kom och upptäck din nya oas i detta charmiga projekt!


Referensnummer
577 879
Boarea
77 kvm
Driftkostnad
1 000 EUR/år
Konstruerad yta
89 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2024-01-19

Mäklarhuset Torrevieja

Denna radhus på Royal Park Spa Resort såldes av oss 2024-01-19. Se alla våra försäljningar i Orihuela Costa samt även på Royal Park Spa Resort.

Boka värdering

Soren Heinzl

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, spanska, danska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.