Modern Lyxvilla / Mar Menor / Pilar de la Horadada / Spanien

Modern lyxvilla på 3 sovrum, 2 badrum, byggd 2015

Pris
375 000 €
Boarea
122 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Referensnummer
356 826

Denna magnifika villa står på en stor, underhållsfri tomt. Vi når fastigheten antingen genom en gågrind eller en bredare, elektriskt manövrerad grind för att parkera upp till två bilar på tomten. Här finns generösa ytor för middagar utomhus eller för att njuta av den Spanska solen vid den vackra, uppvärmda L-formade poolen. Ägarna har gjort uppgraderingar på villan sedan den köptes 2015, bland annat det fantastiska köket.

När vi kommer in i fastigheten så möts vi av en rymlig lounge med kök och matplats i praktisk öppen planlösning. Här finns skjutdörrar ut mot poolen. Vi fortsätter in i fastigheten och finner en korridor med tillgång till de tre sovrummen och familjebadrummet. Det större "master bedroom" har privat badrum. Bägge badrummen har golvvärme installerad.

Via poolområdet finns en trappa som tar oss upp på takterassen där det i dagsläget finns en Jacuzzi. Jacuzzin kan medfölja i affären enligt separat överenskommelse.

Köp och sälj med Mäklarhuset, högst kundnöjdhet enligt SKI 8 av de 10 senaste åren!

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 27 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Fakta
Fakta
Beskrivning
Byggnadssätt
 • Byggnadstyp:
  Villa
 • Byggnadsår:
  2015
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Parkeringsplats på tomten.
Tomt/Servitut
 • Tomtarea:
  340 kvm
Ekonomi
 • Upplåtelseform:
  Ägarlägenhet
Området
 • Pilar de la Horadada är en urbanisation strax söder om la Zenia med hög tillväxt. Här har priserna stigit kraftigt de senaste åren tack vare ökad etablering och intresse. Här ifrån har vi enkel tillgång till restauranger, köpcenter och de gyllna stränderna på Costa Blanca.
Sponsrade länkar
Klicka här för att börja använda kartan
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Följ oss i sociala medier