Välvårdad finca 15 min till havet

Välvårdad finca 15 min till havet


Guardamar— Rojales— Spanien

Välvårdad finca 15 min till havet



Guardamar— Rojales— Spanien

Charmig spansk finca nära havet

PRIS NU SÄNKT FRÅN 249.000€ TILL 210.000€
Körande på en av Spaniens landsbygdvägar bland apelsinlundar öppna odlingsfält, palmer, berg i horisonten och längs portlande resorvar med minislussar som manuellt styrs för att förse böndernas grödor med vatten. Vi är på väg till Hacienda la Marabu. En underbar oas mitt i landsbygden perfekt för dig som vill bo rymligt och ändå ha bekvämligheterna inom 10 minuters räckhåll. Du kanske letar plats för din framtida bed&breakfast eller för dina hästar, då kan vi absolut rekommendera att boka visning.

Gården erbjuder charm med typisk spansk arkitektur men även trevliga uppgraderingar under tiden fram till idag är med och berättar husets historia. Vilket genomgående presenteras i toppskick.

Huvudbyggnaden har en inbjudande och pampig entré som välkomnar oss in till 162 m2 fördelat över två boendeplan. Markplan med entré hall med anslutande badrum och trapp för att nå andra boende plan. Allrum med anknytning till ett möblerbart fullt utrustat arbetskök och hall som leder oss ut till innergården med förrådsbyggnad samt tvättstuga och grindar som tar dig rakt ut på citronplanteringen.

Andra våningen består av möblerbar trapphall med balkong och fantastisk utsikt över innergård och grönskande plantager, tre sovrum, 1 badrum och allrum med balkong med öppen vy mot havet.

Du når den lilla studiolägenheten med hjälp av trappen på gårdens framsida. Ett loft med öppen planlösning med kök där valvet i taket ändå ger en känsla av rumsindelning. Mindre badrum med dusch.

Uthuset kan förvandlas till vad du i din fantasi önskar. Stor yta finns för att använda sin kreativa förmåga av förvandling eller så låter man den vara som den är idag. Helt vad du önskar.

Poolområdet är insynsskyddat och inhägnad för allas säkerhet. I anslutning finns trädgård med anlagt gräs samt flera apelsinträd där du kan finna skugga under de varmaste soltimmarna. Perfekt plats för att sätta upp din hängmatta.

Parkeringsplats finns på tomten via dubbelgrind från väg och du når ladan om du önskar använda delar av den som garage för skydda din bil mot solen.

Du är varmt välkommen att följa med mig för att uppleva den på plats.

Köp och sälj med Mäklarhuset, högst kundnöjdhet enligt SKI 8 av de 10 senaste åren!


Referensnummer
426 199
Boarea
162 kvm
Tomtarea
1 750 kvm
Konstruerad yta
269 kvm
Sovrum
5 Sovrum
Såld
2022-03-14

Mäklarhuset Torrevieja

Denna villa på Välvårdad finca såldes av oss 2022-03-14. Se alla våra försäljningar i Rojales samt även på Välvårdad finca.

Boka värdering

Soren Heinzl

Assisterande mäklare
Talar även engelska, spanska, danska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.