Snyggt moderniserat radhus / San Luis / Torrevieja / Spanien

Snyggt moderniserat radhus på 3 sovrum, 2 badrum, nära Torrevieja

Pris
84 450 €
Boarea
85 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Referensnummer
362 224

Detta renoverade radhus ligger på en lugn och välskött gata nära naturreservatet och betalpoolen i San Luis. Fastigheten har terass på markplanplan, nytt fräscht kök och snygga badrum samt takterass, idealt för att kunna njuta av Spanien året runt.

När vi kommer in genom grinden så möts vi av den soliga terassen. Vi kommer in genom ytterdörren och vi anländer i en ljus och rymlig lounge med matplats och kök i praktisk öppen planlösning. På detta våningsplan finns ett badrum med dusch och ett sovrum samt en patio med tvättmaskin installerad.

Vi går en trappa upp och hittar ytterligare två sovrum och ett badrum samt takterassen med vacker utsikt mot den omtalade rosa saltsjön.

Fastigheten är i klanderfritt skick och säljs hel- / delmöblerad.

Köp och sälj med Mäklarhuset, högst kundnöjdhet 8 av de 10 senaste åren enligt SKI!

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 16 bilder
Fakta
Fakta
Beskrivning
Byggnadssätt
  • Byggnadstyp
    Radhus
Ekonomi
  • Upplåtelseform
    Ägarlägenhet
Området
  • San Luis är en väl etablerad urbanisation ca 5 km norr om Torrevieja centrum. Här finns alla typer av service och en bussförbindelse som tar dig till Torrevieja C med en buss som passerar varje halvtimme, idealt för en tillbakalutad vistelse i den Spanska solen. Fastigheten gynnas av närheten till ett flertal restauranger och betalpoolen i San Luis.
Sponsrade länkar
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier