Välplanerat radhus i söderläge / La Siesta / Torrevieja / Spanien

Välplanerat radhus med balkong och terass i söderläge

Slutpris
91 500 €
Referensnummer
365 521
Boarea
90 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Såld
2018-12-03
Bostaden är såld!

Denna radhus på Välplanerat radhus i söderläge såldes av oss 2018-12-03. Se alla våra försäljningar i Torrevieja

Om du går i säljtankar och bor i närheten av La Siesta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Detta välplanerade radhus ligger på en lugn och välskött gata mot söder, nära naturreservatet i La Siesta. Fastigheten har terass på markplan, uterum och balkong, idealt för att kunna njuta av Spanien året runt. Bostaden är väl upprustad med moderna fönster och ett mycket funktionellt kök.

När vi kommer in genom grinden så möts vi av den soliga terassen. Framför oss har vi det mysiga uterummet. I uterummet finns en trappa som tar oss upp på andra våningen. Vi kommer in genom ytterdörren och vi anländer i loungen med matplats. I den bortre änden finner vi det separata, rymliga och välutrustade köket. Här finns en skylight som ger ett behagligt ljusinsläpp i den här delen av fastigheten. På höger sida om loungen finns en korridor med tillgång till de båda sovrummen och badrummet som är placerat i centrum.

Vi går en trappa upp och möts då av ytterligare en rymlig lounge med skjutdörrar ut mot balkongen. På vänster sida om loungen finns ett väl tilltaget sovrum med privat badrum och walk-in closet.

Fastigheten är i klanderfritt skick och säljs möblerad.

Köp och sälj med Mäklarhuset, högst kundnöjdhet 8 av de 10 senaste åren enligt SKI!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.