San Luis / Torrevieja / Spanien

Fantastisk villa på stor hörntomt med privat pool

Pris
339 000 €
Referensnummer
365 625
Boarea
130 kvm
Tomtarea
1 100 kvm
Sovrum
3 Sovrum

Denna fantastiska villa ligger i San Luis på en lugn och lätt trafikerad gata med alla typer av service i närområdet. Tomten är på hela 1100 m2 och erbjuder bland annat en vacker trädgård med fruktträd, utomhuskök, pergola, gäststuga med AC och privat pool. Huset är placerat längs den ena kortsidan på tomten vilket ger en enorm yta framför villan som består av artificiellt gräs, fruktträd, klinkers och poolen såklart. Har finns allt för att njuta av den Spanska solen, antingen som fritidsboende eller permanent boende.

Villan är upprustad med moderna badrum och kök samt moderna fönster.

När vi kommer in i villan så möts vi av en rymlig lounge med stora fönster ut mot poolen. Intill denna lounge finns ytterligare en lounge med det välutrustade köket i praktisk öppen planlösning. På vänster sida om köket hittar vi en korridor med tillgång till de tre sovrummen och ett av badrummen. Via ett av sovrummen når vi garaget / förrådet och ytterligare ett rymligt badrum med tvättstuga.

Fastigheten säljs hel- / delmöblerad.

Köp och sälj med Mäklarhuset, högst kundnöjdhet 8 av de 10 senaste åren enligt SKI!

Bilder
Sponsrade länkar
 • Upplev bostaden genom virtuell verklighet på mobilen

  För att se VR - fyll i ditt mobilnummer nedan, så får du ett sms med en länk. Surfa sedan in på sidan och sätt mobilen i ett VR-set.

Visa alla 28 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Fakta
Fakta

Beskrivning
Byggnadssätt
 • Byggnadstyp:
  Villa
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Parkeringsplats på tomten och garage.
Tomt/Servitut
 • Tomtarea:
  1100 kvm
Ekonomi

 • Upplåtelseform:
  Äganderätt
Området

 • San Luis är en väl etablerad urbanisation ca 5 km norr om Torrevieja centrum. Här finns alla typer av service i närområdet och en bussförbindelse som tar dig till Torrevieja C med en buss som passerar varje halvtimme, idealt för en tillbakalutad vistelse i den Spanska solen.
Karta & platser
Använd kartan
X
Närliggande platser & landmärken
 • Restauranger
  Asia Garden Restaurant
  82 m
  Luz de Luna
  84 m
  Star of India
  85 m
  Star Of India
  92 m
  BAR LA BOHEME
  98 m
 • Skolor
  Hitti
  458 m
  Kursus
  1,26 km
  CEIP Las Culturas
  2,51 km
  Gimnasia Torrevieja
  2,56 km
  Secondary School Torrevigia
  2,72 km
 • Mataffärer
  Mercadona
  439 m
  Washington Supermarket
  1,21 km
  Supermercado E 46
  2,27 km
  Supermarket John Son's Supermercado
  2,5 km
  HiperBer
  2,94 km
 • Kommunikationer
  San Luis
  294 m
  Ctra. CV-905 - Mercadona
  371 m
  Los Balcones
  1,62 km
  El Salado Vuelta
  1,73 km
  El Salado Ida
  1,75 km
Klicka på platserna i listan för att se förhållandet gentemot objektet.
Platser

 • Hållplats - San Luis
 • 294 m
 • 5 min
 • 3 min
 • 5 min
 • Hav
 • 4,54 km
 • 13 min
 • 20 min
 • 1 tim 17 min
Området

San Luis

I natursköna San Luis har du de flesta typer av service inom gångavstånd och goda kommunikationer till Torrevieja centrum samt Habaneras shopping center.

Lugnt och skönt med närhet till natur och förnödenheter

San Luis är ett väl etablerat område 5 km norr om Torrevieja centrum. Här finns ett stort urval av restauranger & barer inom gångavstånd bland annat Spanska, Asiatiska och Svenska. Dessutom bank, veterinär, frisörer, försäkring, bensinmack och mataffärer. Området är lugnt, öppet och fördelningen mellan fasta boenden / fritidsboenden är ungefär 50/50. Längs den östra sidan av San Luis sträcker sig ett stort naturreservat med härliga promenadstråk och cykelstigar runt saltsjön.

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen. Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området. Mäklarhuset står för nära engagemang med kunden och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Kontakta din lokala mäklare i San Luis idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig. Varmt välkomna!

Kommunikation

Busslinje till Torrevieja centrum med en buss som passerar ca var 40:e minut 35 minuter till Alicante flygplats 10 minuter till Stranden

Fördelar

#Barer
#Cykelstigar (mtb)
#Parker/Grönområden
#Cykelbanor
#Sportbar
#Tryggt
#Motionsspår
#Lätt att parkera bilen
#Hundvänligt
#Bussar
#Barnvänligt
#Restauranger
#Caféer

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn