Unikt & rymligt i ett plan / La Siesta / Torrevieja / Spanien

Unikt och rymligt radhus i ett plan

Slutpris
90 000 €
Boarea
90 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2019-01-04
Referensnummer
370 975
Bostaden är såld!

Denna radhus på Unikt & rymligt i ett plan såldes av oss 2019-01-04. Se alla våra försäljningar i Torrevieja

Om du går i säljtankar och bor i närheten av La Siesta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Detta unika radhus ligger på en lugn och välskött gata nära naturreservatet i La Siesta. Fastigheten består av två bungalows som byggts ihop till en vilket skapar mycket goda ytor i ett våningsplan.

När vi kommer in genom grinden så möts vi av den soliga terassen. Framför oss har vi det mysiga uterummet. Vi kommer in genom ytterdörren och vi anländer i det välutrustade köket med matplats i öppen planlösning. På höger sida finns ett valv mot den mycket rymliga loungen som är hjärtat av huset. Dessa två ytor kombinerade skapar förutsättningar för att umgås avslappnat och i stora sällskap.

Via kök / matplats når vi ett av sovrummen med inbyggda garderober och ett mycket rymligt familjebadrum. Sovrum nummer två når vi via loungen. De båda sovrummen har tillgång till tvättstuga / förråd som är placerat imellan rummen.

Fastigheten är i klanderfritt skick och säljs möblerad.

Köp och sälj med Mäklarhuset, högst kundnöjdhet 8 av de 10 senaste åren enligt SKI!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration