Påkostad takvåning med pool / La Siesta / Torrevieja / Spanien

Påkostad takvåning med takterrass, balkong och gemensam pool

Referensnummer
380 906
Boarea
45.8 kvm
Driftkostnad
470 EUR/år
Sovrum
2 Sovrum
Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Såld
2019-06-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Påkostad takvåning med pool såldes av oss 2019-06-25. Se alla våra försäljningar i Torrevieja

Om du går i säljtankar och bor i närheten av La Siesta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Denna takvåning av bungalowtyp på två sovrum, ett badrum ligger utmärkt med alla typer av service, bussförbindelse och naturreservatet inom behagligt gångavstånd. Fastigheten bjuder på privat takterrass, balkong, utekök och tillgång till ett välskött poolområde. Bostaden är möblerad med kvalitativa Danska designmöbler.

När vi kommer in i bostaden så möts vi av en ljus och rymlig lounge med kök och matplats i ljus öppen planlösning. Köket är otroligt välplanerat och påkostat. Till höger har vi skjutdörrar ut mot balkongen som har ett fritt läge. Rakt framför oss från entrén finns en korridor med tillgång till de båda sovrummen och ett modernt familjebadrum som är placerat mellan de båda rummen.
.
Fastigheten säljs hel- / delmöblerad.

Köp och sälj med Mäklarhuset, högst kundnöjdhet 8 av de 10 senaste åren enligt SKI!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

La Siesta

I natursköna La Siesta har du de flesta typer av service inom gångavstånd och goda kommunikationer till Torrevieja centrum samt Habaneras shopping center.

Lugnt och skönt med närhet till natur och förnödenheter

La Siesta är ett väl etablerat område 4 km norr om Torrevieja centrum. Här finns ett stort urval av restauranger & barer inom gångavstånd bland annat Spanska, Asiatiska och Svenska. Dessutom bank, veterinär, frisörer, försäkring, bensinmack och mataffärer. Området är lugnt, öppet och fördelningen mellan fasta boenden / fritidsboenden är ungefär 50/50. Längs den östra sidan av La Siesta sträcker sig ett stort naturreservat med härliga promenadstråk och cykelstigar runt saltsjön.

Kommunikation

Busslinje till Torrevieja centrum med en buss som passerar ca var 40:e minut 35 minuter till Alicante flygplats 10 minuter till Stranden

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.