Vacker Spansk villa med pool / La Siesta / Torrevieja / Spanien

Oerhört charmig Spansk villa på stor tomt med privat pool

Boarea
130 kvm
Totalareal
800 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Såld
2019-07-10
Referensnummer
382 784
Bostaden är såld!

Denna villa på Vacker Spansk villa med pool såldes av oss 2019-07-10. Se alla våra försäljningar i Torrevieja

Om du går i säljtankar och bor i närheten av La Siesta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Denna oerhört charmiga villa står på en stor tomt på en lågt trafikerad gata i el Chaparral med ettflertal restauranger och supermarkets inom gångavstånd. Bostaden bjuder bland annat på privat pool, vacker trädgård, terrass, grillplats, parkering under tak, 4 sovrum och 2 badrum.

Vi når fastigheten antingen genom en gånggrind eller den bredare, elektriska grinden för att parkera bilen på tomten. På framsidan och den vänstra sidan av villan möts vi av en otroligt vacker och välarrangerad trädgård. Längs den högra sidan finns huvudentrén och en separat entré för ett sovrum med en suite badrum, idealt för gäster eller kanske "bed & breakfast",

Vi kommer in genom huvudentrén och anländer i en hall med gott om förvaring. Rakt framför oss möts vi av en mycket rymlig lounge med matplats i öppen planlösning. I anslutning till loungen finns ett väl tilltaget uterum. Här finns verkligen ytor för att umgås i stora sällskap. Intill loungen hittar vi det separata välutrustade köket med stora fönster ut mot trädgården på framsidan.

Vi rör oss tillbaka genom loungen och anländer i en korridor med tillgång till tre sovrum och ett familjebadrum.

På framsidan av villan finns dessutom ett mycket användbart förråd.

Fastigheten säljs hel- / delmöblerad enligt inventarielista.

Köp och sälj med Mäklarhuset, högst kundnöjdhet 8 av de 10 senaste åren enligt SKI!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

La Siesta

I natursköna La Siesta har du de flesta typer av service inom gångavstånd och goda kommunikationer till Torrevieja centrum samt Habaneras shopping center.

Lugnt och skönt med närhet till natur och förnödenheter

La Siesta är ett väl etablerat område 4 km norr om Torrevieja centrum. Här finns ett stort urval av restauranger & barer inom gångavstånd bland annat Spanska, Asiatiska och Svenska. Dessutom bank, veterinär, frisörer, försäkring, bensinmack och mataffärer. Området är lugnt, öppet och fördelningen mellan fasta boenden / fritidsboenden är ungefär 50/50. Längs den östra sidan av La Siesta sträcker sig ett stort naturreservat med härliga promenadstråk och cykelstigar runt saltsjön.

Kommunikation

Busslinje till Torrevieja centrum med en buss som passerar ca var 40:e minut 35 minuter till Alicante flygplats 10 minuter till Stranden

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.